Smart Forestry

Kuinka tärkeää sinulle olisi tietää aina järkevin reitti puutavaran luo, jolla on pienin vaikutus metsään ja joka kiertää märät alueet? Tai valmistella seuraavan päivän työt kotoa niin, että oikeat tiedot ovat valmiina työpäivän alkaessa. Tai antaa huoltoteknikon muodostaa etäyhteys koneeseesi sinun auttamiseksi?

Smart Forestry tarjoaa käyttöösi valikoiman digitaalisia palveluita, jotka auttavat tekemään työpaikasta turvallisen, älykkään, tuottavan ja kestävän – olipa käytössäsi yksi tai sata metsäkonetta. Voit seurata koneitasi, tehdä yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tehdä viisaita päätöksiä faktojen perusteella.
Smart Forestry koostuu kolmesta eri sovelluksesta, joista sinun on helppo löytää itsellesi ja yrityksellesi sopiva vaihtoehto.Smart Forestry Fleet Monitoring

MaxiFleet work area management

Suunnittele parempien tulosten saavuttamiseksi

Fleet Monitoring avaa uusia ovia työtehtävien valmisteluun ja suunnitteluun sekä hakkuukoneille että kuormatraktoreille. Koska palvelu on pilvipohjainen, voit suunnitella työsi missä haluat ja käyttää mitä tahansa laitetta, jossa on Internet-yhteys. Voit rekisteröidä käyttäjäprofiileja, tuotteita, alueita, karttoja, GIS-tietoja ja muita tärkeitä tietoja. Tämä varmistaa, että kuljettajalla on oikeat tiedot jo ennen työn aloittamista, ja oikeat tiedot minimoivat myös turhan ajamisen ja virheiden riskin.
MaxiFleet machine information

Kaikki konetiedot samassa paikassa

Fleet Monitoring kerää kalustosi kaikki konetiedot ja tarjoaa jatkuvasti tietoa jokaisesta yksittäisestä koneesta. Näet kunkin koneen käyttöasteen, toimintatilan ja tarkan maantieteellisen sijainnin. Tämä ei vaadi kuljettajalta ylimääräistä työtä, sillä kaikki tiedot kirjataan ja tallennetaan automaattisesti. Polttoaineenkulutuksen ja tuotannon vertaileminen on helppoa, ja tallennettuja toiminta- ja tuotantotietoja on helppo vertailla, mikä helpottaa kuukausikirjanpitoa.
MaxiFleet interaction

Vuorovaikutus ja etätuki

Fleet Monitoring mahdollistaa monien käytännöllisten toimintojen etäkäytön: tarkista akun tila, tarkkaile ohjaamon lämpötilaa tai käynnistä lisälämmitin. Mielenrauhaasi lisää pääsy etätukeen, jossa Komatsu Forestin asiantuntijat muodostavat yhteyden koneeseesi. Voit jopa antaa mekaanikon etäohjata konetta, tehdä vianmäärityksen ja päivittää asetukset ja ohjelmistot. Tämä minimoi seisonta-ajat ja säästää sekä aikaa että rahaa – eikä vähiten välttämällä kalliita huoltokuluja. Mekaanikot voivat tarjota myös etäkoulutusta.

Smart Forestry Vision

MaxiFleet worksite collaboration

Jaa tietoa nopeasti ja helposti

Vision tekee tietojen jakamisesta helppoa. Hakkuukoneen kuljettaja suunnittelee sopivat ajoreitit, pistotiet ja varastopaikat työmaa-olosuhteiden mukaan. Kuormatraktorin kuljettaja näkee tuotannon jokaisella työalueella ja pystyy optimoimaan niiden puukuljetukset turhien kiertoteiden välttämiseksi. Kun puu on toimitettu varastopaikalle, kuljettaja voi merkitä alueen valmiiksi, mikä helpottaa seurantaa. Toiminnot tiettyjen alueiden ja rajojen merkitsemiseen kartalle ja viestien kirjoittamiseen antavat tiimille mahdollisuuden auttaa toisiaan tekemään parempaa työtä. Tiedot on mahdollista jakaa myös muiden tiimien tai yritysten kanssa. Kaikki tiedot päivitetään reaaliajassa.
MaxiFleet work site information

Tehokasta työtä vähäisellä haittavaikutuksella

Vision auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin ja vähentämään metsän kuormitusta. Saat aluekartat aina ajantasaisilla tiedoilla. Voit suunnitella kuljetuksen hakkuukoneen sijaintitietojen perusteella, mikä säästää aikaa, dieseliä ja ympäristöä. Saat hyvän yleiskuvan ja luotettavat tuotantotiedot, joiden avulla suunnitelmaa on helppo muokata tarpeen mukaan. Karttatoimintojen avulla on myös helppo lähettää selkeä ja helppolukuinen loppuraportti, kun alue on valmis.

Smart Forestry Precision

MaxiFleet Precision mindre

Tarkat sijaintitiedot auttavat työssä

Precision käyttää uusinta satelliittipaikannustekniikkaa koneen sijainnin määrittämiseen vain muutaman senttimetrin virhemarginaalilla. Tämä avaa mahdollisuuksia tuottavaan ja älykkääseen työskentelyyn, jossa saat kuljettajana tärkeää tietoa ja tukea fiksujen päätösten tekemiseen.

Voit luoda digitaaliset rajat työalueen tai suojeltujen alueiden ympärille ja saada varoituksen koneen tullessa liian lähelle rajaa. Suuren tarkkuuden ansiosta koneen sijaintitiedot ja runkokoodit ovat selkeästi visualisoitavissa. Lisäksi voit näyttää käsiteltyjen tukkien tarkan sijainnin, jolloin on helpompi nähdä mitä puulajia pinossa on. Harvennusreittejä suunniteltaessa ajouraseuranta navigointituella on erittäin hyödyllinen, sillä se auttaa pysymään suunnitellulla reitillä.

On myös tärkeää, että käyttäjäkokemus on mahdollisimman sujuva ja intuitiivinen. Siksi käyttöliittymän ulkonäköä ja toimintoja voidaan mukauttaa eri tavoin.

Valitse sinun oma Smart Forestry