Customer Care

Palvelut

Komatsu Forest Oy:n palvelukonseptin perusta on maakuntiin hajautettu palveluverkosto, jossa kolme pistettä, Pirkkala, Jyväskylä ja Rovaniemi ovat Komatsun omia. Niitä täydentää 14 ammattitaitoista yrittäjävetoista huoltoyritystä asentajineen, halleineen ja huoltoautoineen.

Palvelu

Yhdistämme kaikki palvelumme Customer Care -konseptin alle. Vuoden 2016 syksyllä aloitettu palvelutoiminnan kehittäminen on edennyt ripeästi. Ensimmäisenä toteutettiin varaosa- ja tarvikehintojen kriittinen ja analyyttinen tarkastelu, jonka seurauksena varaosahinnat kokivat keskimäärin 18 prosentin pudotuksen. Mahdollisuus hintojen alaspäin tarkistukselle haettiin suurelta osin ripeyttämällä jakelua, mikä teki mahdolliseksi varaosien varastointimäärien pienentämiseen. Tutustu tarkemmin varaosien uuteen logistiikkaan ja nopeisiin yli-yön -toimituksiin.

Nyt Komatsu-palvelu on laitettu kansien väliin. 16-sivuinen esite kertoo, mitä kaikkea koneyrityksen arjen tueksi on saatavissa.
Lataa Komatsu Forest Oy:n Palvelut-esite.

Baltia

Komatsu Forest Oy:n vastuualueeseen kuuluu kotimaan lisäksi Baltian maat, Viro, Latvia ja Liettua. Baltiassa sekä koneiden myynti että niihin liittyvät palvelut tuotetaan paikallisen Komatsu Forest -yhteistyöverkoston toimesta. Komatsu-koneilla on vuosikymmenten perinteet Baltiassa, sinne on kehittynyt huollon ammattilaisten joukko, jonka paikallistuntemusta hyödynnetään palveluiden kehittämistä. Baltian maiden sijainti on edullinen ajatellen tavaran kulun logistiikkaa. Suomeen rakennettua yli-yön -toimitusten mallia on ryhdytty toteuttamaan myös koko Baltiassa. Varaosat ja tarvikkeiden iltapäivän tilaukset saapuvat siellä keskuspaikoille puoliin päiviin mennessä.

Katso Baltian yhteystiedot