Koulutus – paranna suorituskykyä

Optimaalinen ymmärtäminen ja kannattavuus

Kun ostat uuden Komatsu-koneen, olet hyvissä käsissä. Yksi esimerkki on hankintaan sisältyvä peruskoulutus. Tämä antaa sinulle vankan pohjan koneen tulevaa käyttöä varten. Sen jälkeen ymmärrät koneen rakenteen ja toiminnot, ohjausjärjestelmän, päivittäisen kunnossapidon ja paljon muuta.

Komatsu instructor and operator

Peruskoulutus

Komatsu-mestäkoneen hankinta sisältää aina peruskoulutuksen. Tämä antaa sinulle vankan pohjan koneen tulevaa käyttöä varten. Sen jälkeen ymmärrät koneen rakenteen ja toiminnot, ohjausjärjestelmän, päivittäisen kunnossapidon ja paljon muuta.
Hand pointing at MaxiXplorer screen

Lisäkoulutus

Tarjoamme myös tarpeittesi mukaan räätälöityä lisäkoulutusta. Tähän voivat kuulua sähkö- ja hydraulijärjestelmät, ohjaus- ja tietojärjestelmät, katkaisukohdan merkkaus, metodologia, vianmääritys jne. Maailmanlaajuisen, vankan koulutuskokemuksemme ansiosta pystymme räätälöimään koulutuksesi täsmälleen oman työtilanteesi ja tarpeittesi mukaan.

Simulaattorit

Komatsu-simulaattoreilla tarjoamme täydellisen oikopolun uusiin tietoihin ja taitojen parantamiseen. Simulaattoreissa on sisäinen metsäeditori, jolla voit luoda realistisen työtilanteen koulutustasi varten. 
 
Siinä on myös Multiplayer-toiminto, jolla useita simulaattoreita voidaan näyttää samassa näkymässä, ja kuormatraktorit ja hakkuukoneet voivat olla yhteistyössä. Multiplayer-toiminto sisältää tilastot, joista nähdään tiimin tulokset. Se on samalla hyvä apuväline suorituskyvyn parantamiseksi. Saatavana on myös valinnainen opettajamoduuli, jolla kouluttaja tai kokenut simulaattorin käyttäjä saa paremman, dynaamisemman näkymän ja voi paremmin olla vuorovaikutuksessa muiden kuljettajien kanssa.