Koulutus – parempi konetyön tuottavuus

Kun ostat uuden Komatsu-koneen, olet hyvissä käsissä. Yksi esimerkki on hankintaan sisältyvä käyttöönottokoulutus. Näin varmistetaan kitkaton koneen ja sen kuljettajien yhteistyön käynnistyminen. Tämän jälkeen käyttökouluttaja on tukena puhelimen tai MaxiFleet-etäyhteyden kautta.

Komatsu instructor and operator

Käyttöönottokoulutus

Komatsu-metsäkoneen hankintaan sisältyy aina koneen kanssa metsässä tapahtuva käyttöönottokoulutus. Tämä antaa sinulle vankan pohjan koneen tulevaa käyttöä varten. Sen jälkeen ymmärrät koneen rakenteen ja toiminnot, ohjausjärjestelmän, päivittäisen kunnossapidon ja paljon muuta. Tämän jälkeen kouluttaja on tukena puhelimen tai MaxiFleet-etäyhteyden kautta.

Hand pointing at MaxiXplorer screen

Komatsu-koulutus

Tarjoamme myös tarpeittesi mukaan räätälöityä lisäkoulutusta. Komatsu Forest Oy:ssä laitettiin yhteen konetyöhön perehtyneiden henkilöiden osaaminen, laajat tekniset ja kokemusperäiset aineistot sekä MaxiFleet-palvelusta saatava tieto. Syntyi menetelmä, joka voidaan kohdistaa tarkasti Komatsu-koneiden kuljettajien osaamisen pullonkauloihin. Idea on yksinkertainen: opetetaan ja opetellaan vain sitä mistä on apua.

Simulaattorit

Komatsu-simulaattoreilla tarjoamme täydellisen oikopolun uusiin tietoihin ja taitojen parantamiseen. Simulaattoreissa on sisäinen metsäeditori, jolla voit luoda realistisen työtilanteen koulutustasi varten. 
 
Siinä on myös Multiplayer-toiminto, jolla useita simulaattoreita voidaan näyttää samassa näkymässä, ja kuormatraktorit ja hakkuukoneet voivat olla yhteistyössä. Multiplayer-toiminto sisältää tilastot, joista nähdään tiimin tulokset. Se on samalla hyvä apuväline suorituskyvyn parantamiseksi. Saatavana on myös valinnainen opettajamoduuli, jolla kouluttaja tai kokenut simulaattorin käyttäjä saa paremman, dynaamisemman näkymän ja voi paremmin olla vuorovaikutuksessa muiden kuljettajien kanssa.