Laskutustiedot

Verkkolaskut

Nimi
Y-tunnus
OVT-tunnus
Operaattori
Välittäjän tunnus
Komatsu Forest Oy
0209074-0
003702090740
Pagero
003723609900 tai PAGERO

Laskulla tulee aina olla viitteenä tilaajan nimi ja mahdollinen ostotilausnumero. Emme voi taata puutteellisilla viitetiedoilla olevien laskujen asianmukaista käsittelyä ja ne palautetaan tarvittaessa lähettäjälle. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Sähköpostilaskut (pdf-lasku)

Sähköpostilla laskut voi lähettää osoitteeseen: komatsuforestoy@xbs-salo.com 

Sähköpostilla lähetettäessä huomioittehan, että lasku tulee olla pdf-muodossa. Sähköpostiosoitteen tulee olla sähköpostin To-kentässä (EI Cc- tai Bcc-kentässä).
Lasku tulee olla sähköpostin liitteenä, yksi lasku per liitetiedosto. Pdf-tiedosto ei saa olla lukittu tai salasanalla suojattu. Mikäli laskulla on liitteitä, tulee näiden olla samassa pdf-tiedostossa laskun kanssa (lasku ensin ja liitteet jatkosivuina). Sähköpostiosoite on tarkoitettu ainoastaan laskuille.

Laskulla tulee olla osoitetietona:

Komatsu Forest Oy
PL 981
02066 DOCUSCAN

Paperilaskut

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut alla olevaan osoitteeseen.

Komatsu Forest Oy
PL 981
02066 DOCUSCAN

Tämä osoite on tarkoitettu ainoastaan yrityksemme laskujen vastaanottoon. Muuta kuin laskuja ei tule lähettää tähän osoitteeseen.