Komatsu 895

Luotettava ja tehokas

Komatsu 895

Komatsu 895 on suunniteltu mahdollisimman tuottavaksi. Jokainen komponentti ja yksityiskohta on suunniteltu 20 000 kilon kantavuuden ehdoilla. Mikään muu kuormatraktori ei pysty vastaavaan tuottavuuteen.

Ominaisuudet

Enemmän tehoa kestävään tuottavuuteen

Yksi suurimmista uutuuksista on päivitetyt moottorit, jotka täyttävät uusimman päästölainsäädännön vaatimukset (Stage V). Se tuo monia etuja, kuten uuden AdBlue-järjestelmän, uuden pakokaasukäsittelyjärjestelmän sekä hydrauliset venttiilinnostimet. Uudesta, enemmän tilaa vaativasta moottoreiden varustelusta huolimatta koneiden muotoilut ovat tutun tyylikkäitä säilyttäen näkyvyyden koneista sekä sen vuoksi myös koneiden hallinnan hyvänä.

Tasaisempi ja nopeampi siirtoajo

Sormella ohjattava Komatsun miniohjauspyörä tuo lisää tilaa ohjaamoon ja takaa miellyttävämmän ajokokemuksen.

SpeedShift mahdollistaa koneen ajamisen portaattomasti noin 0-23 km/h nopeudella tarvitsematta pysähtyä vaihtamaan vaihdetta, mikä lisää tuottavuutta ja säästää polttoainetta. (Lisävaruste)

Jättimäinen kuormakapasiteetti

Jättimäinen 5,2 m2 (6,9 m2 LoadFlex) kuormapinta-ala ja 20 000 kg bruttokantavuus nostavat tuottavuuden aivan uudelle tasolle. Saatavana myös LoadFlex, jossa lisävarusteena hydrauliset korkeussäädettävät tuet, takaa tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden lastauksen, purun, ja ajon aikana. Uudessa kuormatilassa on patentoitu, kuormaustilanteen tahattomissa osumissa joustava puutavaraverkko, joka tarjoaa kuljettajalle erittäin hyvän näkyvyyden myös verkon läpi.

Tuottavuuden maksimointi

Kun kuormakoneessa on vetovoimaa 262 kN, se riittää ison kuorman kiskomiseen. Vahvatekoinen akselisto ja uusi vankka, portaalityyppinen Comfort Bogie -teli yhdistävät vetovoiman ja ajomukavuuden ensiluokkaisella tavalla.Moottorin ja voimansiirron välissä on ohjausjärjestelmä, joka huolehtii siitä että työ tehdään moottorin taloudellisella korkean väännön alueella, samoin siitä että maastoon ja kuormitukseen reagoidaan nopeasti. Edistyneen moottoriteknologian ja toimivan ohjauksen etuna on korkea hyötysuhde; jokainen gramma polttoainetta muuttuu tuottavaksi työksi.

Yksinkertaistettu ylläpito

Päivittäisessä koneen teknisessä ylläpidossa on ajateltu kuljettajan ajankäyttöä. Tarkistusten tekeminen ei edellytä peittojen avaamista, tarkistuskohteet on kerätty ryhmiin.

Vetovoimaa vaikeisiin olosuhteisiin

XT-versiossa on napavälitteinen teli, mikä on suuri etu työskenneltäessä erityisesti vaikeissa olosuhteissa, kuten jyrkässä, lumisessa tai märässä maastossa. Napateli lisää myös koneen käyttöikää merkittävästi ja tuo 5 %:n nettolisäyksen vetovoimaan.

XT-voimansiirto on aiemmin ollut saatavilla vain Komatsu 895 -kuormatraktoriin.

Tekniset tiedot

895

Mittatiedot

A Leveys

780/50x28,5 renkailla: 3 160 mm

B Pituus

10 790 mm (lyhimmällä takarungolla)

C Pituus etuakselista keskiniveleen

2 000 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

3 900 mm (lyhimmällä takarungolla)

E Kuljetuskorkeus

4 050 mm

F Maavara, runkonivelen kohdalla

8WD: 790 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

6WD: 20 400 kg, 8WD: 23 600 kg

Perustiedot

AGCO POWER, 6-sylinterinen turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU stage 5.

Iskutilavuus

7,4 litraa

Teho

214 kW DIN / 1 850 rpm

Vääntömomentti

1 280 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

220 litraa

Bruttokuorma

20 000 kg

Kuormapinta-ala

5.2–7.2 m²

Kuormain

Komatsu 165F

Ulottuma

7,5/8,5/10 m

Nostomomentti, brutto

165 kNm

Kääntömomentti, brutto

43,4 kNm

Rotaattori

G121/GT151/GT181

Koura

We offer a wide selection of grapples, please contact your sales representative for more information.

Tuotto

0-360 l/min / 2 000 rpm

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0–23 km/h

Vetovoima

262 kN

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Osa tässä tuote-esitteessä kuvatuista toiminnoista kuuluu lisävarusteisiin. Myyjämme osaavat kertoa tarkasti, mitkä toiminnot ovat koneessa vakiona ja mitkä siihen voidaan hankkia lisävarusteena. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.