Komatsu 835TX

Harvennuskohteiden yleiskone

Komatsu 835TX

Komatsu 835TX on harvennusten yleiskuormatraktori 11 tonnin kuormakapasiteetilla. Harvennusrunko ja muut runkoratkaisut samoin mahdollisuus varustella kone leveillä kantavilla teloilla tekevät siitä tehokkaan koneen harvennuksille ja heikosti kantaville kohteille.

Ominaisuudet

Uusi runkoratkaisu

TX-koneiden uusi runkoratkaisu, puolittaa etu- ja takavaunun välisen raidepoikkeaman minimiin (alle 200 mm:iin) täydellä ohjauskulmalla.
Harvennusrunko pienentää puusto- ja juuristovaurioiden riskiä mutkaisissa ja kapeissa ajourien kohdissa kokonaismittojen tai kuormatilan koon muuttumatta. Lisäksi myös Komatsuille ominainen hyvä vakaus säilyy.

Optimoitu harvennukseen

Kuormatila on optimoitu harvennukseen – pankkoja on kallistettu 5 astetta sisäänpäin. Samoin myös sermin sivut on muotoiltu siten, että ne ovat pankkojen suuntaiset.
Harvennuspankkojen ja -sermin suunnittelu vähentää osumisriskiä pystyyn jääviin puihin koneen keinuessa sivusuunnassa hankalassa maastossa. Lisäksi ensimmäinen pankko on yhdistetty sermiin ja se seuraa sermiä sitä siirrettäessä. Näin sermin ja pankkon liike on saatu vakaaksi.

Erinomainen näkyvyys

Harvennuksessa on tärkeää, että kuljettajalla on hyvä yleiskuva sekä ympäröivästä metsästä että koneen sijainnista suhteessa kuhunkin yksittäiseen puuhun. Siksi näkyvyys Komatsu 835TX -harvennuskuormatraktorissa on muiden Komatsu-kuormatraktorien tapaan erinomainen kaikkiin suuntiin, ja kuljettajana voit olla varma siitä, etteivät jäljelle jäävät puut vahingoitu. Hyvä näkyvyys on itse asiassa myös edellytys sille, että voit ajaa tehokkaasti. Kun sinulla on hyvä yleiskuva ympäristöstä, pystyt pitämään vauhtia yllä ympäristöä vahingoittamatta.

Uudistettu muotoilu

Uudesta, enemmän tilaa vaativasta moottoreiden varustelusta huolimatta koneiden muotoilut ovat tutun tyylikkäitä säilyttäen näkyvyyden koneista sekä sen vuoksi myös koneiden hallinnan hyvänä.

Kätevä kuormain

Kuormaimen rakenne on ainutlaatuinen ja se on 100 % optimoitu Komatsu-kuormatraktoriin. Koneen, kuormaimen, hydrauliikan ja kouran hyvin yhteen sovitettu yhdistelmä tarjoaa erittäin tuottavan ja toimintavarman kuormatraktorin. Kuormaimessa on erittäin vähän ulkonevia osia, esim. teleskooppipuomissa, mikä auttaa suojaamaan harvennuksessa pystyyn jätettäviä puita. Niissä on myös ProTec-nivelellä suojattu letkunveto, mikä vähentää letkujen takertumis- ja rikkoutumisvaaraa.

Tekniset tiedot

835TX

Mittatiedot

A Leveys

600/50x24,5 renkailla: 2 620 mm

B Pituus

9 380 mm (lyhimmällä takarungolla)

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 900 mm, 2 150 mm harvennusrungolla varustettuna

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 900 mm, 2 650 mm harvennusrungolla varustettuna

E Kuljetuskorkeus

3 840 mm / 3 800 mm 105F kuormaimen kallistuksella (mukaan lukien letkut ja renkaiden kokoonpainuminen)

F Maavara, runkonivelen kohdalla

610 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

16 040 kg

Perustiedot

AGCO Power. 4-syl. turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU Stage V.

Iskutilavuus

4,9 l

Teho

127 kW / 1900 rpm

Vääntömomentti

750 Nm / 1500 rpm

Polttoainesäiliö

145 l

Bruttokuorma

11 000 kg

Kuormapinta-ala

3,3 - 4,4 m²

Kuormain

Komatsu 105F

Ulottuma

7,7 m / 9,5 m / 10 m

Nostomomentti, brutto

103 kNm

Kääntömomentti, brutto

28,7 kNm

Rotaattori

G121/GT151

Koura

Komatsu G28

Tuotto

280 l/min / 2 000 rpm

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 140 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 - n. 25 km/h

Vetovoima

163 kN

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Tiedoissa kuvataan mahdollisia varusteita; niissä ei kerrota, mitkä ovat vakiovarusteita ja mitkä lisävarusteita. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta