Komatsu-puutavarakourat

Tuottavampaa puunkäsittelyä

Kuormatraktorin kuljettajalle tehokas puutavarakoura on avainasemassa korkean tuottavuuden saavuttamiseksi jokaisessa työvuorossa. Komatsun uudet kourat on suunniteltu tunkeutumaan puupinoon ja tarttumaan puutavaran nopeasti ja tehokkaasti. Uudessa kouramallistossa on kymmenen eri mallia, joten kaikkiin töihin löytyy sopiva koura.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Uudenlainen rakenne lisää tuottavuutta

Rakenteen silmiinpistävin ero vanhaan on, että leukojen avauma on huomattavasti suurempi, jolloin koura tunkeutuu puupinoon nopeammin ja helpommin. Puut rullaavat myös helpommin kouran pesässä, mikä säästää arvokasta aikaa. Kourien uudenlainen muotoilu auttaa myös puutavaran keräämisessä ja suoristamisessa.

Komatsu-kourien vankka ja kestävä rakenne sekä muut entuudestaan tutut ominaisuudet säilyvät kouramallistossa uusien ominaisuuksien lisäksi. Uusissa kourissa on myös useita parannuksia käyttöiän pidentämiseksi, mikä varmistaa niiden kestävyyden ja korkean tuottavuuden vaativissa metsätyöolosuhteissa.

Laaja valikoima

Uudessa kouramallistossa on kymmenen eri mallia, jotka on jaettu kuuteen kokoluokkaan. Valikoiman pienin koura on 0,26 m²:in G82 ja suurin on G87H-malli, johon mahtuu täysi 0,50 m². Valikoima on jaettu myös vakio-, bioenergia- (risupuu) ja raskaaseen käyttöön.

Uudet kourat ovat myös yhteensopivia yleisimpien kuormatraktorimerkkien sekä useimpien kuorma-autonostureiden ja muiden puutavaraa käsittelevien laitteiden kanssa