Me valmistamme lempeitä jättiläisiä

Valmistamme koneita vastaamaan yhteiskunnan tarpeita

Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus - kyse on yhteisöstä.

Vuonna 1921 Meitaro Takeuchi perusti yrityksemme kaupunkiin, joka jakaa nimemme. Hän teki niin tarjotakseen työtä paikalliselle yhteisölle läheisen kuparikaivoksen sulkemisen jälkeen.

Yli vuosisadan ajan yhteytemme toimintayhteisöihin on pysynyt brändimme ytimessä. Se ohjaa kaikkea, mitä teemme, tavoista, joilla ajattelemme innovaatioita, siihen, kuinka palkkaamme ja koulutamme uusia työntekijöitä ympäri maailmaa ja kuinka rakennamme suhteita asiakkaisiimme.

Tänään olemme päässeet pitkälle siitä, mistä aloitimme. Olemme kehittyneet aidosti globaaliksi yritykseksi, jolla on monimuotoinen henkilöstö, joka koostuu eri kansallisuuksista ja uskomuksista. Ja hyödyntämällä kaikkien erilaisten kykyjemme ja ainutlaatuisten näkökulmiemme potentiaalia, työnnämme itseämme pidemmälle.

Tutkimme ja autamme edistämään teknologian rajoja kehittämällä älykkäitä rakennuslaitteita ja autonomisia kaivosautoja, luomalla vedenalaisia sähköpuskutraktoreita ja jopa suunnittelemalla kuussa toimivaa kaivinkonetta. Tuotteemme ja ratkaisumme tukevat suoraan nykyaikaisten yhteiskuntien ja arjen jatkuvalle kehitykselle tärkeitä toimialoja.

Ydinasiakkaillemme metsä-, rakennus- ja kaivosalalla, valmistamme suuria koneita, jotka ottavat vastaan entistä suurempia haasteita, lempeitä jättiläisiä, jotka vastaavat yhteiskunnan tarpeisiin.

Uskomme, että kun ihmisiä yhdistää yhteinen päämäärä, tapahtuu todella merkittäviä asioita. Yhteisöissä ympäri maailmaa löydämme tarkoituksen luoda arvoa valmistus- ja teknologiainnovaatioiden avulla, jotta voimme luoda kestävän tulevaisuuden, jossa ihmiset, yritykset ja planeettamme viihtyvät yhdessä. Hyödyntämällä kollektiivista asiantuntemustamme mennäksemme pidemmälle, pysymme uskollisina brändilupauksellemme luoda arvoa yhdessä:
Creating value together.

Tutustu lisää keitä me olemme.