XC saapuu Tyrnävälle

Tyrnävän työnäytösalueen karttaKomatsu Forest Oy esittelee Komatsu 901XC -hakkuukonetta perjantaina 4.5.2018 osoitteessa Muhostie 88, Tyrnävä.

Näytös on avoinna vieraille klo 10.00-15.00. Tyrnävän savotassa yhteistyökumppaneina ovat koneyritys Yli-Iin Puu ja Turve Ay ja tämän seudun merkittävin puunostaja sekä -jalostaja Metsä Group.

Hakkuukohde on harvennettava varttunut männikkö, jossa Komatsu 901XC hakkaa ja tuliterä Yli-Iin Puu ja Turve Ay:n Komatsu 875 tuo puutavaran tien varteen.

Paikalla on myös Komatsu-sopimushuoltaja Konehuolto Paakkola.

Vieraille tarjolla grillimakkaraa ja nuotiokahvit.

Tervetuloa!

Komatsu Forest Oy
Raimo Nieminen

Lataa Tyrnävän näytöskutsu (pdf, 1,1 Mt)

XC saapuu Raaseporiin

Raaseporin työnäytösalueen karttaKomatsu 901XC on näyttävästi mukana perjantaina 4.5. Tammisaaressa Hydroforest Ab Oy:n 10-vuotistapahtumassa ja avoimien ovien päivässä, jolloin Hydroforestin toimitilojen välittömässä läheisyydessä järjestetään metsäkoneiden työnäytös, osoitteessa Västanbynkuja 4, 10600 Tammisaari.

Näytössavotan pääesiintyjinä ovat tammisaarelaiset yrittäjät koneillaan: Jonathan Lindholm hakkaa uudella Komatsu 901XC -harvesterilla ja lähikuljetuksesta huolehtii Esa Collin Komatsu 845 -kuormatraktorilla.

Näytöksiä ajetaan klo 12.00 ja 16.00 välisenä aikana. Työmaan isäntänä on Skogsreviret.

Tervetuloa!

Komatsu Forest Oy
Jiri Järventausta

Lataa Raaseporin näytöskutsu (pdf, 761 Kt)