1. palkinto

Matti Raunio

Komatsu Forestin valokuvauskilpailu tammikuu 2020, 1. palkinto: Matti Raunio

Siikaislaiselle Matti Rauniolle on kuvakisan tiimoilta kertynyt jo tähän mennessä palkintoina kaikennäköistä tarpeellista ja muuten vaan mukavaa. Taas on tulossa lisää. Kilpailun järjestäjää kiehtoo erityisesti lähetetyissä kuvissa usein toistuvan tilanteen aiheuttama kysymys, sama, mikä Matinkin kamerallaan vangitsemassa autenttisessa tilanteessa pistää miettimään: millähän pahat paikat korjattaisiin, jos ei olisi Komatsuja.


2. palkinto

Joni Valli

Komatsu Forestin valokuvauskilpailu tammikuu 2020, 2. palkinto: Joni Valli

Joni Valli on useasti palkittu hänkin. Todennäköisesti tällä kertaa ollaan jossain läntisessä Suomessa harventamassa sellaisella puoliviheliäisellä kohteella, jossa työjäljestä näkyy, onko kyseessä ollut kone ja mies vai konemies. Lisää näitä käytännönläheisiä otoksia Joni!


3. palkinto

Perttu Kurtti

Komatsu Forestin valokuvauskilpailu tammikuu 2020, 3. palkinto: Perttu Kurtti

Tammikuun kisan kolmonen Perttu Kurtti pisti kuvan mukaan lyhyen viestin: ”Korkean vaaran päällä oli hienot maisemat ja aurinkokin sattui paistamaan. Kuva on otettu Kuusamossa tammikuussa.”

Perttu on kuvakisan uusia osallistujia, heti ensimmäisellä kerralla napsahti palkintopallisija. Toivottavasti Perttu innostuu haastamaan jo tutuiksi tulleita konkareita. Hänen Kuusamo-kuvansa sisältää paljon informaatiota: missä ollaan, millainen on puuston tilanne ja millä koneella puut sieltä vaaralta saadaan ihmisten ilmoille.
 

Uusi kilpailuvuosi on startannut vauhdilla
Lue Komatsu Forest -valokuvauskilpailu 2020:n tarkemmat ohjeet ja lähetä kuvasi osoiteeseen kilpailut@komatsuforest.com