1. palkinto

Riikka Putkivaara

Komatsu Forestin valokuvauskilpailu helmikuu 2020, 1. palkinto: Riikka Putkivaara

Tämänkertainen voittokuva sai valintansa perusteluiksi hyvän laadun lisäksi kuvan sisältämän runsaan informaation; Komatsu 911 on täydessä työn touhussa, puru lentää ja kuljettajan käyttämä työmetodikin paljastuu. Riikka Putkivaara on helmikuinen voittajakuvaaja, ohjaamossa istuu hänen avopuolisonsa KR-Konetyö Oy:n Mikko Ruokamo, joten Lapissa ollaan tälläkin kertaa. Siinä missä Mikko tunnetaan pohjoisen olosuhteet suvereenisti hallitsevana konemiehenä, digimedioita selatessa selviää, että Riikka on innokas ja taitava kuvaaja. Täysosumia on tarjolla monelta alalta. Onnitelut!

2. palkinto

Anne Karhiniemi

Komatsu Forestin valokuvauskilpailu helmikuu 2020, 2. palkinto: Anne Karhiniemi

Helmikuun kuvakisassa kakkospalkinnon pokannut Anne Karhiniemi onnistui "Koura ja koivut" kuvallaan yllättämään tuomariston yksinkertaisella nerokkuudellaan.
Kauneinta kuvassa ovat koivun pinnan epifyytit, jotka korostuvat kouran robustin rakenteen rinnalla.


3. palkinto

Elias Muurimäki
Komatsu Forestin valokuvauskilpailu helmikuu 2020, 3. palkinto: Elias Muurimäki

Kolmospalkinnolle yltäneessä kuvassa esiintyy Komatsu 840 ja helmikuun keskipäivän aurinko Pohjanmaan lakeuksilla. Elias on aloitteleva konekuski ja on kertomansa mukaan tykännyt työstään ja Komatsu on ollut käteen sopiva työkalu.Uusi kilpailuvuosi on startannut vauhdilla, mutta ei anneta sen hidastaa:
Lue Komatsu Forest -valokuvauskilpailu 2020:n tarkemmat ohjeet ja lähetä kuvasi osoiteeseen kilpailut@komatsuforest.com