Komatsun uudet kourat on suunniteltu tunkeutumaan puupinoon ja tarttumaan puutavaran nopeasti ja tehokkaasti. Komatsu-kourien vankkarakenteinen peruskonsepti sekä muut entuudestaan tutut ominaisuudet säilyvät ja laajempi mallivalikoima helpottaa oikean kouran valitsemista. Komatsun uusissa kourissa on useita rakenteellisia päivityksiä, jotka takaavat tehokkuuden ja luotettavuuden.

Uudenlainen rakenne ja leukojen suurempi avauma

Rakenteen silmiinpistävin ero vanhaan on se, että leukojen avauma on huomattavasti suurempi, jolloin koura tunkeutuu puupinoon nopeammin ja helpommin. Puut rullaavat myös helpommin kouran pesässä, mikä säästää arvokasta aikaa. Kourien uudenlainen muotoilu auttaa myös puutavaran keräämisessä ja suoristamisessa.

Komatsu-kourien vankka ja kestävä rakenne sekä muut entuudestaan tutut ominaisuudet säilyvät kouramallistossa uusien ominaisuuksien lisäksi. Uusissa kourissa on myös useita parannuksia käyttöiän pidentämiseksi, mikä varmistaa niiden kestävyyden vaativissa metsätyöolosuhteissa. Komatsun uudessa kouramallistossa  yhdistyvät entuudestaan tutut ja uudet ominaisuudet, jotka varmistavat puutavaran tehokkaan kuljetuksen tienvarteen jokaisessa työvuorossa.

Kymmenen uutta mallia

Uudessa kouramallistossa on kymmenen eri mallia, jotka on jaettu kuuteen kokoluokkaan. Valikoiman pienin koura on 0,26 m²:in G82 ja suurin on G87H-malli, johon mahtuu täysi 0,50 m². Valikoima on jaettu myös vakio-, bioenergia- (risupuu) ja raskaaseen käyttöön. Uudet kourat ovat myös yhteensopivia yleisimpien kuormatraktorimerkkien sekä useimpien kuorma-autonostureiden ja muiden puutavaraa käsittelevien laitteiden kanssa