1. Palkinto

Heinäkuun voittaja Jarno Holck: Keskiyön aurinko Saittakairassa

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 1. Jarno Holck


Raadin puheenjohtaja (etelän ihmisiä) ylisti monisanaisesti Jarno Holckin ottamaa heinäkuun voittajakuvaa, sen tunnelmaa, valoa ja värejä. Mutta ei ole tuolle maagiselle valolle immuuni myöskään pohjoisen mies, Jarno kertoo kuvan mukana tulleessa viestissä: ”Keskiyön auringossa on sitä jotakin mikä sykähdyttää konemiestä vielä parinkymmenen koneessa istutun vuoden jälkeen”.

2. Palkinto

Antti Huttunen, lampi kelkkareitin varrelta

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 2. Antti Huttunen

Antti Huttunen on vanginnut upean lampimaiseman ja sijoittanut siihen rohkeasti Komatsun hakkuulaitteen. Nähdyn perusteella Antilta voi odottaa jatkossa lisää maisematäysosumia.
 

3. Palkinto

Matias Kannala, turvemaiden harvennusekspertti

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 3. Matias Kannala

Kisan kolmonen on Matias Kannalan nappaama kuva pohjoisen harvennussavotalta.
Ylitorniolainen Koneurakointi Kannala Ky on pehmeiden maiden puunkorjuun spesialisti. Sen 27-vuotias kuljettaja Matias Kannala on istunut koneen pukilla seitsemän vuotta, kokemusta on kertynyt isosti sekä turvepohjista että harventamisesta Metsähallituksen savotoilta. Kuvastaan Matias kertoo: ”Olin juuri ylittänyt pehmeän jängän ja päässyt vähän kovemmalle pohjalle metsäsaarekkeeseen ja ryhtynyt harventamaan, kuva napattu taukoa vietettäessä ihan muuten vain.” Korostunut terävyys on kuvaajan mukaan perua kameran asetuksista.

 

Komatsu Forestin valokuvauskilpailuun odotetaan seuraavaksi "elokuvia". Lue tarkemmat ohjeet ja lähetä omasi osoiteeseen kilpailut@komatsuforest.com