1. Palkinto

Kuormakone on hyvä kuvaamisen kohde. Tässä Matti Raunion esimerkki

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 1 Matti Raunio


”Olen jo pitkään ihmetellyt kilpailun palkittuja kuvia, suurin osa hakkuukoneista. Missä ovat kuvat kuormatraktoreista? Niistä saa hyviä toimintakuvia, kunhan vähän näkee vaivaa. Tietysti pitää olla se oikea fiilis”, pohtii Matti. Voittajakuvan hän otti jämsäläiseltä työmaaltaan, kaltevalta kohteelta, jossa varaston kanssa joutui käyttämään luovuutta.

Siikaislainen Matti Raunio on 24-vuotias, viisi vuotta ammattilaisena työskennellyt, oppisopimustietä koneen kuljettajaksi valmistunut. Kilpailukuviensa matkaan hän liitti taustaa itsestään ja kuvaamisestaan:
”Morjens. Alla kolme kuvaa, joilla osallistun valokuvauskilpailuun. Kaikki kuvat ovat tämän kesän otoksia. Kuskina toimin I&E Erkkilä firmassa. Kuvissa on koneena 2018-mallinen 845. Olen aina pitänyt kuvien ottamisesta, hankin muutama kuukausi sitten uuden puhelimen, OnePlus 6T:n, jolla mielestäni saa otettua ihan ok kuvia puhelimeksi”.  

Terveisin Matti Raunio

2. Palkinto

Tommi Alaluusua: Työskentelykuva 20° rinteestä.

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 2 Tommi Alaluusua

 

3. Palkinto

Jonathan Lindholm: Pikkuvuohi lähtee ylös kivistä rinnettä. Pitoa löytyy ja ohjaamo on suorassa. Metsäkin on harvinaisen selvä.

Komatsu Forest -valokuvauskilpailu heinäkuu sija 3 Jonathan Lindholm

Kunniamaininta

Komatsu-koira Uuno

Komatsu-koira Uuno nauttii kesäpäivästä leimikolla. Hän pitää työkoneista ja kiipeää ihan itse mielellään ihan hyttiin asti, tai ainakin porrastasanteelle köllöttelemään. Rasmus Rautio

Komatsu-koira Uuno nauttii kesäpäivästä leimikolla. Hän pitää työkoneista ja kiipeää itse mielellään ihan hyttiin asti, tai ainakin porrastasanteelle köllöttelemään. Kuvan Uunon kesäpäivästä toimitti Rasmus Rautio.

 

Kuormatraktoriammattilaiset, tulkaa mukaan! Lue tarkemmat ohjeet ja lähetä oma otoksesi osoiteeseen kilpailut@komatsuforest.com