Komatsun kaupunkiin, Japaniin, perustettu Komatsu on sitoutunut laatuun ja luotettavuuteen ja on vuosisadan ajan työskennellyt asiakkaiden, jälleenmyyjien, toimittajien, liikekumppaneiden, osakkeenomistajien ja kaikkien muiden sidosryhmien luottamuksen vaalimiseksi.

Komatsua edustaa suuri joukko yrityksiä ympäri maailmaa. Komatsu Forest on ollut osa Komatsu-konsernia vuodesta 2004 lähtien ja on ollut synonyymi kestävän metsätalouden innovaatioille ja ratkaisuille 60 vuoden ajan. Komatsu juhlii 100-vuotiasta taivaltaan yhtenä Komatsuna yhtenäistämällä kaikkien Komatsu-yrityksien yritysidentiteetin.

Komatsun arvot tuodaan esille uudella visuaalisella identiteetillä ja lupauksella "Creating value together" eli "Luodaan arvoa yhdessä" kestävän tulevaisuuden kannalta. "Creating value together" lupauksella Komatsu haluaa korostaa kumppanuutta, jota tarvitaan yhteiskunnan, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tarpeiden muuntamiseksi ratkaisuiksi, jotka tuottavat lisäarvoa myös tuleville sukupolville.

Komatsun 100-vuotisjuhlia vietetään vuoden aikana useilla yrityksen arvoihin liittyvillä toiminnoilla. Seuraavan 100 vuoden aikana Komatsu jatkaa kehitystä yhdessä sidosryhmien kanssa. Valmistuksen ja teknologian innovaatioiden avulla luomme kestävän tulevaisuuden, jossa ihmiset, yritykset ja planeettamme menestyvät yhdessä.