Proforest 2019

Proforest 2019 -tapahtuma 3. ja 4. toukokuuta Haapavedellä on sopivasti keskellä Suomea, pohjoisen ja etelän rajamailla. Sinne odotetaan tuhansia metsäkonealan ammattilaisia ja saman verran muita asiasta kiinnostuneita. Komatsu Forest Oy:n Pohjois-Suomen alue on ottanut päävastuun Komatsu-osaston rakentamisesta ja esittelyjen järjestelyistä.
Tarjolla on: koneita, koneyrittäjille kehitettyjä palveluja sekä koneiden uusia ominaisuuksia. Paikalle tuodaan kaksi konetta: Komatsu 901XC -hakkuukone ja Komatsu 875 -kuormatraktori SmartFlow-kuormaimen täsmäohjauksella. Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkö Raimo Niemisellä on mukanaan iso joukkue Komatsu-osaamista. Hänen lisäkseen markkinoinnin edustajina paikalla ovat Timo Korhonen ja Jari Leppänen, SmartFlow-esittelystä ja ammattilaisten kokeiluista huolehtii Tapio Leivo, MaxiFleet-palvelusta kertoo havainnollisesti Mikko Jokipelto, huoltoa ja varaosapalvelua edustaa kalustoineen Kainuun Energiahuolto Kuvaja Oy:stä Martti Kuvaja.

Aika: Proforest 2019 -näyttely on avoinna perjantaina 3.5. klo 10.00-17.00 ja lauantaina 4.5. klo 10.00-16.00.
Paikka: Aakonmajan tapahtumakeskuksen ympäristö, Haapavesi, Komatsu Forest Oy:n osasto 113

Lue lisää tapahtumasta Proforestin www-sivuilta

Sotkamossa tapahtuu 21.5.

Koneosapalvelu järjestää KOPA-kantavien telojen työnäytöksen Sotkamossa.
Yhteistyössä: Metsäkoneurakointi Piirainen Oy, Komatsu Forest Oy ja Metsänhoitoyhdistys Sotkamo ry.

Lue lisää tapahtumasta Koneosapalvelun www-sivuilta

Skogsnolia 13.-15.6.

Skogsnolia-tapahtuma Uumajassa on tutulla paikallaan kesäkuun alussa. Skogsnolia on järjestetty vuodesta 1984, jolloin 901-harvesteri nähtiin siellä ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Noista ajoista niin hakkuukone kuin messutapahtuma ovat kehittyneet. Skogsnolia on pohjoisen Ruotsin tärkein alan messu. Sen tämänkertaiset näyttelyosastot myytiin loppuun kolme kuukautta sitten.
Skognolian profiili on koneyrittäjille suunnattu ammattitapahtuma. Näytteilleasettajien määrä on parinsadan paikkeilla ja vieraita saapuu Pohjoismaista, mutta kiitos Komatsun, myös eri puolilta maailmaa. Tapahtuman takana on ammattimainen Nolia-messuorganisaatio, joten on lupa odottaa toimivia järjestelyjä. Uumajan seudulla on monia tunnettuja metsäkoneiden tai niihin liittyvien varusteiden valmistajia. Metsäkoneiden merkitys ja näkyvyys Västerbottenissa kasvaa edelleen, kun Komatsu Forestin uusi huippumoderni ja tuotannoltaan hiilineutraali metsäkonetehdas käynnistyy Uumajassa parin vuoden päästä. Kesäkuun alussa ilmestyvässä e-kirjeessä kerromme tarkemmin, mitä kaikkea mielenkiitoista metsäkoneiden kannalta Skogsnolia voi tarjota.

Lue lisää tapahtumasta Skogsnolian www-sivuilta