Osastollamme on myös demo-alue, missä ammattilaisilla on mahdollisuus testata huippumoderneja uutuuksia: Komatsu Smart Crane -nosturinohjausjärjestelmää 901XC -hakkuukoneessa, uuden sukupolven hydraulisella ohjaamon vaimennusjärjestelmällä Komatsu Comfort Ridella ja Smart Cranella varustettua 875-kuormatraktoria kouluttajiemme opastamina.

Osastollamme on laajasti myös esillä uusimmat ohjaus- ja informaatiojärjestelmämme, sekä kattavat jälkimarkkinointi- ja varaosapalvelumme ammattilaistemme esittelemänä. Ja jos vielä ei pääse oikeaa metsäkonetta ajamaan, niin osastoltamme löytyy lisäksi myös ”virtuaalikoneina” kaksi Komatsu KM500 -ammattilaissimulaattoria, joilla puu kaatuu ja liikkuu turvallisesti. Perheen nuoremmille metsäkonekuljettajan aluille on myös oma pelikonesimulaattori ja paljon muuta nähtävää.
 
Tervetuloa viihtymään!
 

Polttoainetaloudellisuus keskiössä - vastuu tulevaisuudesta on meille kaikille yhteinen

Komatsu Forest OneKomatsu on jo pitkään tehnyt kehitystyötä tuottavien, mutta kestävällä tavalla ympäristölle mahdollisimman hellävaraisten metsäkoneiden kehittämiseksi. Tämä kehitystyö ei rajoitu vain itse koneisiin vaan kattaa koko tuotantoprosessimme. Tästä mm. hyvänä esimerkkinä on, että ostamme vain ”vihreää sähköä” ja palautamme järjestelmään yhtä paljon energiaa tuotannosta talteen otettuna materiaalina. Uuden huippumodernin tehtaamme katolla on myös yksi Pohjois- Euroopan suurimmista aurinkovoimaloista, jolla pystymme tuottamaan peräti 2,62 GWh omaa sähköä samalla kun lämmityksestä ja jäähdytyksestä huolehtii oma maalämpölaitoksemme.

Matkallamme hiilineutraalisuuteen, hiilidioksidipäästöjen vähentäminen taloudellisessa ja ympäristöystävällisessä metsänhoidossa näkyy jo nyt erittäin konkreettisesti jokaisen asiakkaamme arjessa. Lupauksemme sinulle – hankkiessasi modernin Komatsu-metsäkoneen, saat markkinoiden ylivoimaisesti polttoainetaloudellisimman metsäkoneen suhteessa tuottavuuteen. Tämä on erittäin tärkeä kriteeri nykyaikana uutta metsäkonetta hankittaessa, mikä säästää jopa useita tuhansia euroja polttoainekustannuksissa metsäkoneyrittäjälle, vähentäen samalla jokapäiväistä hiilijalanjälkeä ympäristölle. Kerromme mielellämme lisää aiheesta.
 

Komatsu Smart Crane

Smart Crane harvesters top image

Komatsu Smart Crane on uusinta uutta hakkuukoneen nosturin ohjausjärjestelmäteknologian osalta. Sen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia sulavasti, nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti, yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä. Nosturinohjauksen ”äly” on laajasti ohjelmoitavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan ja näin koneen tuotto ja tehokkuus voidaan maksimoida tarkasti asiakaskohtaisesti. Smart Crane mahdollistaa myös paljon toivotun hakkuupään tarkan sijaintitiedon jatkossa.

Smart Crane -nosturinohjausjärjestelmä on ollut jo aiemmin tarjolla Komatsun kuormatraktoreissa ja asiakaspalaute on ollut erittäin hyvää. Nyt myös ensimmäiset asiakkaat ovat päässeet jo työntouhuun uusilla Smart Crane -hakkuukoneilla ja palaute on ollut suorastaan ylistävää. Tule kuulemaan lisää ammattilaisiltamme tai jopa itse testaamaan uutuus käytännössä!
 

Komatsu 855 forwarder with XT optionKomatsu 855 XT-voimansiirrolla

Komatsu 855 on nyt saatavissa myös XT-voimansiirrolla, mikä tarjoaa entistäkin paremman kestävyyden ja luotettavuuden. XT-versiossa on napavälitteinen teli, mikä on suuri etu työskenneltäessä erityisesti vaikeissa olosuhteissa, kuten jyrkässä, lumisessa tai märässä maastossa. Napateli lisää myös koneen käyttöikää merkittävästi ja tuo 5 %:n nettolisäyksen vetovoimaan. Jo ennestään suositumpaan 855-kuormatraktorimalliimme tätä ominaisuutta on toivottu pitkään ja nyt ensimmäiset esisarjan koneet ovat jo maassa ja nähtävillä myös osastollamme.
 
 

Comfort Ride 2021

Uuden sukupolven
Komatsu Comfort Ride

Uuden sukupolven Komatsu Comfort Ride tarjoaa entistäkin paremman mukavuuden kuormatraktorin kuljettajalle ja takaa ergonomisen työympäristön hydraulisen nelipistevaimennuksen ansiosta. Uusi versio sisältää mm. säädettävän sivuheilahduksien vaimennuksen sekä ohjaamon automaattisen sivuttaisvakautuksen paikallaan ollessa tai hiljaisissa nopeuksissa jopa kuuden asteen kulmaan asti. Ohjaamoa nostava kuormanpurkutila pysyy yläasennossa ja toimii nyt myös hitaissa nopeuksissa helpottaen koneen siirtelyä ja antaen paremman näkyvyyden kuljettajalle.
 

Komatsu Used Premium

Komatsu Used Premium Machine

Turvallisempi tapa valita käytetty kone. Komatsu Used Premium on uusi konseptimme, jolla käytetyn koneen osto tehdään asiakkaalle entistäkin turvallisemmaksi ja riskittömämmäksi. Komatsu Used Premium -laatuleiman saa huolellisesti valitut ja perusteellisen tarkastuksen läpäisseet parhaat koneyksilöt. Nämä koneet ovat kunnostettu Komatsu-alkuperäisvaraosilla ja niille annamme laatuleiman lisäksi mielenrauhaa lisäävän lupauksemme – 100 %:n vastaantulon korjauksesta, jos jokin voimansiirron osa rikkoutuu ensimmäisen 3 kuukauden aikana ja 50 %:n alennuksen kaikista yli 500 € maksavista varaosista samana aikana!
  

 
 
 
 
Tervetuloa osastollemme kuulemaan lisää näistä ja paljon muista, tai vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa muuten vaan kahvikupin ääressä.