Komatsu 2021 -tuoteohjelman esittelykiertue Seinäjoella 22.10.2020. TAPAHTUMAA SUPISTETAAN

Right on track with Komatsu forwarders

lokakuuta 22, 2020 - lokakuuta 22, 2020

TAPAHTUMAA SUPISTETAAN KORONAVIRUSTILANTEESTA JOHTUEN.
Komatsu 2021 -tuoteohjelman esittelykiertue Seinäjoella 22.10.2020. Right on Track -esittelypäivän ohjelmaa Seinäjoella supistetaan. Esillä ovat ainoastaan Komatsu 835TX ja Komatsu 901XC -koneet, joiden esittelystä vastaa aluemyyntipäällikkö Jari Leppänen. Muita tuote-esittelyjä ei toteuteta.
Syynä muutokseen on mm. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin suositus kokoontumisten rajoittamiseen. Tällä päätöksellä haluamme osoittaa vastuullisuutta ja varmistaa sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden. Esittelypäivä järjestetään ulkotilaisuutena ja osallistujamäärä ei voi olla yli 20 henkilöä yhtäaikaisesti.

Tapahtumapaikka:
Lakeuden Motohuolto Oy, Rajatie 38, 60120 Seinäjoki

Right on Track -esittelypäivän aikana esiteltävä kone on Komatsu 835TX -harvennusten kuormatraktori, jonka rakenne, uudet ratkaisut ja erityisesti harvennuksille tähdätyt ominaisuudet esitellään Komatsu-aluemyyntipäällikkö Jari Leppäsen toimesta. Uutuuskoneen rinnalla on myös teemaan liittyvä hakkuukone, Komatsu 901XC.

Esittelypäivän ohjelma käynnistyy klo 9.00 ja päättyy klo 15.00

COVID 19 -tilanteen vuoksi esittelypaikkakuntia on tarjolla useita, jotta päivien osanotto hajaantuisi mahdollisimman tasaisesti. Esittelyt pyritään järjestämään ulkotiloissa, sääolosuhteiden pakottaessa kuitenkin sisällä, aina tarkasti viranomaisten määräyksiä noudattaen. Järjestäjä opastaa päivän kuluessa vieraitaan käyttäytymään tavalla, joka vähentää tartuntariskin minimiin.

Lue lisää TX-esittelykiertueen koneista Right on Track -sivulta

Yhteystiedot