Komatsu 2021 -tuoteohjelman esittelykiertue alkaa Rovaniemeltä 16.10.2020

Right on track with Komatsu forwarders

lokakuuta 16, 2020 - lokakuuta 16, 2020

Kiertue matkaa halki Suomen ja pysähtyy kymmenellä paikkakunnalla.
Komatsu 2021 -tuoteohjelman esittelykiertue aloitetaan Rovaniemeltä 16.10.2020.

Tapahtumapaikka:
Komatsu Forest Oy, Pohjois-Suomen palvelukeskus

Rovaniemellä juhlistetaan koneuutuuksien ja uusien palvelutuotteiden esittelyn ohessa palvelukeskuksen laajennettujen tilojen käyttöönottoa. Rovaniemen palvelukeskuksessa varaosat saavat lisää tilaa ja talon sisälle uudet reitit. Komatsu Forest Oy:n kehittämä koulutusmetodi ja -tuote julkistetaan ja esitellään ensimmäistä kertaa Rovaniemellä.

Right on Track -esittelypäivän aikana esiteltävä kone on Komatsu 835TX -harvennusten kuormatraktori, jonka rakenne, uudet ratkaisut ja erityisesti harvennuksille tähdätyt ominaisuudet esitellään Komatsu-ammattilaisten toimesta. Uutuuskoneen rinnalla on myös teemaan liittyvä hakkuukone, useimmiten Komatsu 901XC. Esittelypäivän ohjelmaan sisältyy myös tiedottamista uusista palvelun tuotteista, MaxiFleetista ja uudesta käyttäjille kehitetystä koulutuskonseptista.  
Vierailla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintoina on arvokkaita koneiden tekniseen ylläpitoon liittyviä tuotteita. Arvonta suoritetaan kiertueen viimeisellä etapilla Pirkkalassa 30.10.2020.

Esittelypäivän ohjelma käynnistyy klo 9.00 ja päättyy klo 15.00

Päivän aikana tarjoillaan keittolounas ja kahvia

COVID 19 -tilanteen vuoksi esittelypaikkakuntia on tarjolla useita, jotta päivien osanotto hajaantuisi mahdollisimman tasaisesti. Esittelyt pyritään järjestämään ulkotiloissa, sääolosuhteiden pakottaessa kuitenkin sisällä, aina tarkasti viranomaisten määräyksiä noudattaen. Järjestäjä opastaa päivän kuluessa vieraitaan käyttäytymään tavalla, joka vähentää tartuntariskin minimiin.

Lue lisää TX-esittelykiertueen koneista Right on Track -sivulta

Yhteystiedot