Komatsu-simulaattorit

Niin lähellä todellisuutta kuin voi kuvitella

Komatsu-simulaattorit ovat tehokkaita toistuvissa harjoituksissa, ennen kuin aletaan ajaa metsässä oikeilla koneilla. Simulaattori tarjoaa myös kokeneille kuljettajille mahdollisuuden kokeilla uusia menetelmiä, jotka voivat parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta.

Kokemustasosta riippumatta simulaattori muistuttaa todellista ajoa mahdollisimman paljon. Simulaattoreissamme koneet toimivat samalla tavalla kuin metsässä. Se näkyy esimerkiksi hakkuulaitteen käyttäytymisessä sen ottaessa otteen rungosta tai siinä, miten tukit liikkuvat kuormauksen yhteydessä. Ja metsä voi näyttää juuri siltä, missä itse ajat. Valitse itse maasto, maisema ja puulaji.

Simulaattorin koulutusohjelma johdattaa kuljettajan peruskoulutuksen kautta täyteen toimintaan metsässä, ja kouluttaja pystyy helposti seuraamaan edistymistä omalta työasemaltaan. Simulaattoreista on kymmenen kieliversiota ja myös kannettaviin tietokoneisiin saatava malli. Jännittävä uusi ominaisuus on Virtual Reality -optio, joka VR-tekniikkaa hyödyntämällä nostaa simulaattorikokemuksen aivan uudelle tasolle.

Komatsu-simulaattori

Harjoittele ryhmässä ja tee yhteistyötä

Multiplayer-toiminnolla kaksi simulaattoria voi ajaa samassa näkymässä. Esimerkiksi kuormatraktori ja hakkuukone voivat tehdä yhteistyötä ja tilasto näyttää joukkueen tuloksen.
 

Älykästä oppimista opettaja-asemalla

Erillinen opettaja-asema antaa paremman yleiskuvan ja mahdol- listaa vuorovaikutuksen kuljettajan kanssa. Opettaja voi esimerkiksi keskeyttää simulaation, tallentaa videoita ja kirjoittaa aikaleimalla varustettuja kommentteja.

Muokkaa maisema ja metsät

Valitsemalla puulajin, maaston ja metsän tiheyden kuljettaja voi harjoitella samoissa olosuhteissa kuin oikeassa metsässä. Valitse koivu, kuusi, mänty tai eukalyptus.
 

Aja kaikilla uusilla koneilla

Harjoittele ajamista kaikilla hakkuukoneillamme ja kuormatraktoreillamme ja niiden eri optioilla. Valitse vakionosturi tai yhdistelmänosturi, S- tai C-tyypin hakkuulaite ja monirunkokäsittely tai ilman sitä.

Alla olevasta linkistä pääset Komatsu Forestin englanninkieliseen simulaattoriportaaliin, josta löydät yksityiskohtaista tietoa Komatsu-simulaattoreista, voit pyytää tarjousta tai ottaa yhteyttä tukeen. Simulaattoriportaalia hallinnoi tytäryhtiömme Oryx Simulations AB.Yhteystiedot

Seppo Kontteli

Seppo Kontteli

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö, metsäyhtiöt ja -tutkimus

Komatsu-simulaattorit ja -koulutus

020 770 1356