Komatsu 825TX

Kompakti harvennusekspertti

Komatsu 825TX

Komatsu 825TX on harvennusten kuormatraktoreista kevein ja ketterin. Kuormakapasiteetti on 9 tonnia. Uusi harvennusten runkoratkaisu tekee siitä todellisen harvennusekspertin, ratkaisu puolittaa koneen etu- ja takavaunun raidepoikkeaman minimiin kokonaismittojen tai kuormatilan koon muuttumatta.

Ominaisuudet

Uusi runkoratkaisu

TX-koneiden uusi runkoratkaisu, puolittaa etu- ja takavaunun välisen raidepoikkeaman minimiin (alle 200 mm:iin) täydellä ohjauskulmalla.
Harvennusrunko pienentää puusto- ja juuristovaurioiden riskiä mutkaisissa ja kapeissa ajourien kohdissa kokonaismittojen tai kuormatilan koon muuttumatta. Lisäksi myös Komatsuille ominainen hyvä vakaus säilyy.

Optimoitu harvennukseen

Kuormatila on optimoitu harvennukseen – pankkoja on kallistettu 5 astetta sisäänpäin. Samoin myös sermin sivut on muotoiltu siten, että ne ovat pankkojen suuntaiset.
Harvennuspankkojen ja -sermin suunnittelu vähentää osumisriskiä pystyyn jääviin puihin koneen keinuessa sivusuunnassa hankalassa maastossa. Lisäksi ensimmäinen pankko on yhdistetty sermiin ja se seuraa sermiä sitä siirrettäessä. Näin sermin ja pankkon liike on saatu vakaaksi.

Erinomainen näkyvyys

Harvennuksessa on tärkeää, että kuljettajalla on hyvä yleiskuva sekä ympäröivästä metsästä että koneen sijainnista suhteessa kuhunkin yksittäiseen puuhun. Siksi näkyvyys Komatsu 825TX -harvennuskuormatraktorissa on muiden Komatsu-kuormatraktorien tapaan erinomainen kaikkiin suuntiin, ja kuljettajana voit olla varma siitä, etteivät jäljelle jäävät puut vahingoitu. Hyvä näkyvyys on itse asiassa myös edellytys sille, että voit ajaa tehokkaasti. Kun sinulla on hyvä yleiskuva ympäristöstä, pystyt pitämään vauhtia yllä ympäristöä vahingoittamatta.

Kätevä kuormain

Kuormaimen rakenne on ainutlaatuinen ja se on 100 % optimoitu Komatsu-kuormatraktoriin. Koneen, kuormaimen, hydrauliikan ja kouran hyvin yhteen sovitettu yhdistelmä tarjoaa erittäin tuottavan ja toimintavarman kuormatraktorin. Kuormaimessa on erittäin vähän ulkonevia osia, esim. teleskooppipuomissa, mikä auttaa suojaamaan harvennuksessa pystyyn jätettäviä puita. Niissä on myös ProTec-nivelellä suojattu letkunveto, mikä vähentää letkujen takertumis- ja rikkoutumisvaaraa.

Tekniset tiedot

825TX

Mittatiedot

A Leveys

600/50x22,5 renkailla: 2 600 mm

B Pituus

9 380 mm (lyhimmällä takarungolla)

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 900 mm, 2 150 mm harvennusrungolla varustettuna

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 900 mm, 2 650 mm harvennusrungolla varustettuna

E Kuljetuskorkeus

3 800 mm (mukaan lukien letkut ja renkaiden kokoonpainuminen)

F Maavara, runkonivelen kohdalla

580 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

14 580 kg

Perustiedot

AGCO Power. 4-syl. turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU Stage V.

Iskutilavuus

4,9 l

Teho

127 kW / 1 900 rpm

Vääntömomentti

750 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

145 l

Bruttokuorma

9 000 kg

Kuormapinta-ala

3,9 m²

Kuormain

Komatsu 105F

Ulottuma

7,7 m / 9,5 m / 10 m

Nostomomentti, brutto

103 kNm

Kääntömomentti, brutto

28,7 kNm

Rotaattori

G121/GT151

Koura

Komatsu G28

Tuotto

280 l/min / 2 000 rpm

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 140 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 - n. 25 km/h

Vetovoima

150 kN

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Tiedoissa kuvataan mahdollisia varusteita; niissä ei kerrota, mitkä ovat vakiovarusteita ja mitkä lisävarusteita. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta