Komatsu Used Premium

Turvallisempi tapa valita käytetty kone

Komatsu Used Premium on uusi konseptimme, jolla käytetyn koneen osto tehdään asiakkaalle entistäkin turvallisemmaksi ja riskittömämmäksi. Komatsu Used Premium tai Komatsu Used Premium Plus -laatuleiman saa huolellisesti valitut, Komatsu-alkuperäisosilla kunnostetut ja perusteellisen tarkastuksen läpäisseet parhaat yksilöt.

Kuinka Komatsu Used Premium toimii?

Inspection

Perusteellinen tarkastus

Kun Komatsu Forest hankkii käytetyn koneen, se tarkastetaan perusteellisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta tarkastaa koneen standardoidun tarkastusrutiinin mukaisesti, jonka kokeneimmat koneasiantuntijamme ovat kehittäneet. Tämä johtaa yksityiskohtaiseen tarkastukseen, joka tarjoaa seuraavalle omistajalle mielenrauhan.
Komatsu Used Premium Machine

Vain parhaat yksilöt valitaan

Koneelle annetaan luokitus tarkastuksen tulosten perusteella. Vain parhaat yksilöt saavat Komatsu Used Premium -laatuleiman. Tavoitteena on, että kone jatkaa korkeaa tuottavuutta vielä useiden vuosien ajan.

Komatsu Used Premium Plus -laatuleiman saanti edellyttää, että koneella on ollut Komatsu-huoltosopimus, jonka mukaisesti asiantuntijat ovat tarkastaneet ja huoltaneet koneen säännöllisesti Komatsu-alkuperäisvaraosilla ja -tarvikkeilla.
Komatsu Used premium

Uusi alku

Ennen kuin kone myydään uudelleen, kaikki järjestelmät nollataan, jotta varmistetaan, ettei mitään edellisen omistajan tietoja tai asetuksia jää jäljelle.
Lisäksi teknikkomme varmistavat, että kaikki ohjelmistot päivitetään uusimpiin yhteensopiviin versioihin. Yksinkertaisesti kone saa uuden alun
Komatsu Used premium

Mitä saat, kun ostat Komatsu Used Premium -koneen?

• Koneen, joka täyttää ne määräykset ja standardit, jotka olivat voimassa kyseisen vuosimallin julkaisuhetkellä
• Koneen, jonka on tarkastanut ammattitaitoinen henkilökunta
• Koneen, joka on kunnostettu vain Komatsu-alkuperäisvaraosilla ja -tarvikkeilla
• Käyttöönottokoulutuksen ja koneen hienosäädön
• 3 kuukauden takuun valituille voimansiirtokomponenteille
• 50 %:n alennuksen kaikista yli 500 € maksavista varaosista ensimmäisen 3 kuukauden aikana
• Mahdollisuuden tehdä MaxiFleet-sopimus
• Mahdollisuuden tehdä Komatsu-huoltospimus
Service

Apu on aina lähellä

Ostaessasi Komatsu Used Premium tai Komatsu Used Premium Plus -koneen tukenasi on kattava palvelu- ja tukiverkostomme. Ammattitaitoinen Komatsu-henkilöstö on aina apunasi huoltoverkostomme kautta.
Screen shot

Löydä oma Komatsu Used Premium -metsäkone

Etsi itsellesi sopiva laadukas käytetty kone alla olevasta linkistä. Hakutoiminto antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa etsintä koko tarjontaan Euroopan laajuisesti. Jos et löydä itsellesi sopivaa konetta, ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi aluemyyntipäällikköön. Yhdessä teemme Komatsu Used Premium -koneen ostamisesta turvallisen ja onnistuneen kaupan.