Komatsu S92

Tuottava ja varmatoiminen

Komatsu S92

Erittäin tuottava ja varmatoiminen yleishakkuulaite, joka soveltuu työskentelyyn myös kaikkein vaativimmissa leimikoissa. Nämä ovat epäilemättä uuden kaksipyöräisen Komatsu S92 -hakkuulaitteen selkeimmät edut.

Features

Luotettava ja tuottava myös vaikeissa olosuhteissa

S92 on monikäyttöinen hakkuupää, mikä on erittäin tuottava ja luotettava jopa vaikeimmissa metsissä. Kaksirullainen syöttöjärjestelmä mahdollistaa runkojen kääntymisen hakkuupäässä, vaikka ne olisivat haaroittuneet tai erittäin kieroja.

Mallivuoden 2024 päivityksen myötä hakkuupäähän on tullut monia parannuksia. Niistä mainittakoon, että älykäs Constant Cut -sahamoottoriohjain on nyt vakiona S92:ssa. Constant Cut varmistaa, että hakkuupää säilyttää tasaisen ja suuren ketjunopeuden ilman ylinopeuden vaaraa. Tarjolla on myös uusi 82 cm:n sahalaippavaihtoehto tavallisen 75 cm:n sahalaipan rinnalle. Tämä valinnainen sahalaippa on ihanteellinen päätehakkuisiin.

Tehokas syöttö Flex Friction -järjestelmällä

Terän ohjausjärjestelmässämme, Flex Friction Controlissa, on anturit, jotka varmistavat, että runko on aina oikeassa asennossa syöttöreitillä. Tämä saa aikaan alhaisen kitkan ja tehokkaan syötön karsintatuloksista tinkimättä.

Syöttöjärjestelmässä on myös suuren virtauksen syöttömoottorit, mikä mahdollistaa suuren tehon ja minimoi energiahäviön.

Joukkokäsittelytoiminto

S92 voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla joukkokäsittelypihdeillä, joiden avulla voit kaataa useita puita kerralla. Tämä tekee hakkuupäästä joustavamman ja lisää tuottavuutta.

Joukkokäsittelytoiminnolla on uusi, kestävämpi muotoilu. Tukilevyssä on paranneltu muotoilu, ja joukkokäsittelytoiminnon letkut ja rotaattoriohjain ovat suojatumpia, mikä pidentää niiden käyttöikää. Sylinterien uusi, suojatumpi sijoitus vähentää myös lumen kerääntymisen riskiä. Uuden muotoilun ansiosta hakkuupää on kokonaisuudessaan 58 mm matalampi, mikä tekee siitä ketterämmän ja yksinkertaistaa työskentelyä koneen lähellä.

Huoltoystävällinen

Hakkuupäässä on uusi asento, jossa kaikkiin voitelupisteisiin pääsee käsiksi yhdestä paikasta, mikä helpottaa merkittävästi huoltoa ja päivittäistä ylläpitoa.

Toinen merkittävä parannus on värimerkintäsäiliöiden uusi suunnittelu, mikä helpottaa niiden täyttöä. Tämä muutos vähentää myös lumen kerääntymisen riskiä.

Tekniset tiedot

S92

Mittatiedot

Komatsu S92 technical drawing
Leveys, maks.

1382 mm

Korkeus rotaattori ml.

1873 mm

Korkeus yläterään

1474 mm

Syöttöpyörien maks. avauma

530 mm

Opening front knife to rear knife

573 mm

Etuterien avauma

535 mm

Paino

alkaen 1018 kg

Syöttönopeus

0-5,5 m/s

Syöttövoima, brutto

23,4/26,2 kN

Syöttöpyörät, tyyppi

Teräs

Karsintaterät, lkm

4

Karsintaläpimitta, kärki-kärki

373 mm

Sahalaippa

75/82 cm

Sahamoottori

19 cm3/rev

Kaato/katkaisuläpimitta, teor. maks.

615/715 mm

Tarvittava maks. hydraulivirtaus

240 l/min

Tarvittava maks. hydraulipaine

28 MPa

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Tekniset tiedot/mitat vaihtelevat varustevaihtoehtojen mukaan. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Valokuvat, kaaviot ja piirustukset eivät aina esitä vakiorakenteista konetta.