Komatsu C164

Vaativimpiinkin hakkuukohteisiin

Komatsu C164

Vankkarakenteinen Komatsu C164 on suunniteltu erityisesti käsittelemään suuria puita ja järeitä oksia, ja se sopii täydellisesti Komatsu 951 -hakkuukoneeseen. Silti, hyvän suunnittelunsa ansiosta, se on kokoonsa nähden näppärä ja helppo käsitellä.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Vaativiin kohteisiin

Vankkarakenteinen Komatsu C164 on suunniteltu erityisesti käsittelemään suuria puita ja järeitä oksia. Sahalaipan sijaintia on muutettu, verrattaessa muihin C-hakkuulaitteisiin, optimaaliseen kaatamistehon saavuttamiseksi.

C-sarjan rotaattoria on kehitetty edelleen uutta hakkulaitetta varten. C164:n rotaattorissa on uusi kääntömoottori, laakerointi ja sen rakenne on suunniteltu vahvemmaksi ja kestävämmäksi.

Komatsu C164:ssä on täysin uusi tiltinlukitustoiminto, jolla tiltti voidaan lukita haluttuun kulmaan, mikä helpottaa vaikeiden oksien tai kaksihaaraisten runkojen käsittelyä.

Energiatehokas syöttö

C164-hakkuulaitteen syöttöpyörät kannattelevat runkoa karsintaterien sijasta. Syöttöjärjestelmä mahdollistaa hyvän kontaktin hakkuulaitteen ja rungon välillä, mikä vähentää tarvittavaa puristuspainetta ja tekee syöttöprosessista energiatehokkaan.

Luotettava neljän syöttöpyörän konseptin ansiosta suuri vetovoima välittyy mahdollisimman täydellisesti käsiteltävään runkoon ja energiaa säästyy. Komatsu C164 voidaan varustella kahdella eri syöttömoottorilla.

Päivitetty sahayksikkö

C164:n sahayksikköä on kehitetty edelleen pitkille sahalaipoille ja järeiden runkojen käsittelemiseksi. Constant Cut -sahamoottorin älykäs ohjaus pitää ketjun nopeuden täsmälleen oikeana koko katkaisun ajan ilman ylikierrosten vaaraa. Tämä mahdollistaa paremman kaatosahauksen, ehkäisee sahaan kohdistuvia iskuja ja vähentää samalla puun halkeamisen riskiä.

Komatsu C164:ssä on useita parannuksia luotettavuuden parantamiseksi ja se on saatavana 90 cm tai 97 cm sahalaipalla.

Uusilla varusteilla lisää tuottavuutta

Find End Laser -toiminto mahdollistaa pituusmittauksen nollaamisen sahaamatta.

Integroitu työvalo helpottaa puuhun tarttumista ja puun laadun arviointia.

Tiltinlukitustoiminto, jolla tiltti voidaan lukita haluttuun kulmaan.

Muita lisävarusteita ovat esimerkiksi Eco-GLS -voitelujärjestelmä, värimerkintä ja kantokäsittely.

Yksinkertainen ylläpitää ja huoltaa

Huoltoystävällinen rakenne takaa turvallisen ja helpon pääsyn voitelu- ja huoltokohteisiin, venttiilipakettiin ja muihin tärkeisiin osiin ilman että hakkuulaitetta tarvitsee välillä siirtää.

Teräketjun automaattinen vapautustoiminto minimoi suunnittelemattomat seisokit teräketjua vaihdettaessa. Automaattisen vapautustoiminnon ansiosta teräketjun vaihtamiseen ei tarvita työkaluja.

Tekniset tiedot

C164

Mittatiedot

C164 drawing
Leveys, maks.

1 905 mm

Korkeus rotaattori ml.

1 848 mm

Korkeus yläterään

1 690 mm

Syöttöpyörien maks. avauma

850 mm

Suosituskatkaisuläpimitta

640 mm

Suurin katkaisuläpimitta

750 mm

Etuterien avauma

750 mm

Takaterien avauma

950 mm

Paino

Paino alkaen 1 672,5 kg

Syöttönopeus

0-5 m/s

Syöttövoima, brutto

934 cc: 35,4 kN, 780 cc: 29,6 kN

Syöttöpyörät, tyyppi

Teräs

Karsintaterät, lkm

5

Karsintaläpimitta, kärki-kärki

620 mm

Sahalaippa

90 cm / 97 cm

Sahamoottori

19 cm³/rev

Kaato/katkaisuläpimitta, teor. maks.

Sahalaipasta riippuen, 830 mm 97 cm sahalaipalla

Tarvittava maks. hydraulivirtaus

380 l/min

Tarvittava maks. hydraulipaine

280 bar / 28 MPa

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Tekniset tiedot/mitat vaihtelevat varustevaihtoehtojen mukaan. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Valokuvat, kaaviot ja piirustukset eivät aina esitä vakiorakenteista konetta.