Komatsu-hakkuukoneiden lisävarusteet

Tuottavuus aivan uudelle tasolle

Jo vakiona Komatsun hakkuukoneet tarjoaa korkean tuottavuuden. Tuottavuuden kasvattamiseksi uudelle tasolle on saatavilla useita lisävarusteita. Alla on valikoima suosituimmista vaihtoehdoista.

Smart Crane Harvesters

Fiksumpaa nosturin käyttöä

Hakkuukoneen kuljettajalle tehokas nosturin ohjaustyö on tärkeä osa tuottavaa työpäivää. Komatsu Smart Cranen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia – nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti – yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä.

Nosturin tarkkuuden, reagointikyvyn ja pehmeiden liikeratojen ansiosta kuljettajan on helppo ohjata hakkuulaitetta täsmällisesti, jolloin kuljettajan työ on rennompaa. Smart Crane vähentää kuljettajan fyysistä kuormitusta ja mahdollistaa työn korkean tuotoksen koko työvuoron ajan. Nämä ovat etuja, jotka näkyvät sekä kuljettajan hyvinvoinnissa että tuottavuudessa!

Autolev Advanced

Hydraulinen ohjaamon tärinän ja heilahduksen vaimennusjärjestelmä

Hakkuukoneisiin kehitetty ohjaamovaimennus on nyt mahdollista valita parantamaan työergonomiaa. Komatsu Autolev Advanced on tekniikaltaan nerokkaan yksinkertainen ja se vaimentaa ohjaamoon kohdistuvat kovat iskut tehokkaasti. Hakkuutyön aikana järjestelmä kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jolloin se ei vaikuta työskentelyn tarkkuuteen. Vaimennusjärjestelmää hallitaan MaxiXT.

Ohjaamon lisävarusteet

Kuljettajan työmiljöö, ihminen kaiken keskipisteessä

Ison mutta tilavan ohjaamon ratkaisut perustuvat koeteltuun, ergonomiseen ohjaamokonseptiin, joka tarjoaa hiljaisen ja ylellisen työmiljöön sisustukseltaan ja säilytystiloiltaan. Itse työn suorittamisen helppouteen on panostettu paljon. Kolme erilaista joystick-vaihtoehtoa tavoittaa jokaisen konemiehistön tarpeet ja tottumukset. Lisävarusteena on saatavana myös esimerkiksi: auringonsuojakaihtimet, ilmastoitu istuin, 180° kääntyvä istuin, lattialämmitys, radio Bluetooth ja handsfree -toiminnoilla, MediaZone, Keyless -kauko-ohjattu koneeseen kirjautuminen, jääkaappi, kosketusnäyttö yms.

Työvalot

Parempi näkyvyys

Hyvä näkyvyys työskenneltäessä on tietysti erittäin tärkeää. Ei vain siksi että pystyy suorittamaan vaativia tehtäviä parhaalla mahdollisella tavalla, vaan myös pystyy työskentelemään pidempään väsymättä.
Koneen valaistusta voidaan parantaa tehokkailla LED-valoilla, joiden sähkönkulutus on alhainen, ja ne ovat myös erittäin luotettavia ja kestäviä sekä niillä on pitkä käyttöikä. Voit myös edelleen parantaa koneen valaistusta lisäämällä ylimääräisiä LED-ajovalot ohjaamoon, nosturiin ja takarunkoon.

Hakkuulaitteen valinta

Helpottaa harvesterin lopullista profilointia

Laaja Komatsu-hakkuulaitteiden ohjelma helpottaa harvesterin lopullista profilointia. Jokaiseen peruskoneeseen voidaan valita hakkuulaite vähintään kahdesta vaihtoehdosta. Hakkuulaitteisiin on myös valittavissa eri vaihtoehtoja käyttökohteiden ja mieltymysten mukaan. Lisävarusteita ovat esimerkiksi: Eco-GLS -voitelujärjestelmä, eri syöttöpyörävaihtoehtoja, manuaalinen tai automaattinen ketjunkiristys, ylimääräinen mittauspiste tarkkuuden lisäämiseksi ja hakkuulaitteeseen voidaan asentaa myös värimerkintä- ja kannonkäsittelylaitteistot yms.
MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

Digitaalinen MaxiFleet-palvelumme on kattava työkalu, joka helpottaa työpäivääsi – riippumatta siitä, kuuluuko kalustoosi yksi vai sata metsäkonetta. MaxiFleet auttaa sinua seuraamaan koneitasi sekä tekemään yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tietopohjaisia päätöksiä.