Komatsu 951XC

Tuottava päätehakkuukone erinomaisella etenemiskyvyllä haastavassa maastossa

Komatsu 951XC

Uusi Komatsu 951XC on erittäin vakaa ja tehokas kone, joka on suunniteltu erityisesti jyrkässä ja haastavassa maastossa työskentelyyn. Napavälitykset, kompakti muotoilu ja suuri työskentelysäde ovat vain muutamia etuja tässä uutuudessa.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Kulje omaa reittiäsi maastosta riippumatta

Tärkeä etu mäkisessä maastossa on ohjaamon ja nosturin tasaustoiminto, joka tekee koneesta vahvan suorituskyvyltään myös rinteissä. Tämä ominaisuus on yhteinen kaikille Komatsun hakkuukoneille, mutta se tarjoaa erityisiä etuja työskenneltäessä jyrkässä maastossa, koska nosturin kääntövoima muuten kärsisi työskennellessä kaltevuutta vastaan. Koneen vakaus mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös pitkillä nosturin ulottovuuksilla.

Kaikissa Komatsun harvestereissa on integroidut portaalitelit hyvän maavaran ja kuljettajan mukavuuden takaamiseksi. Lisäksi teleissä on integroitu tasapainotustoiminto, joka tekee koneesta erittäin toimivan sekä jyrkässä maastossa että pehmeällä alustalla.

Vähäinen pintapaine ja suuri vakaus

XC-koneet on kehitetty erityisesti mäkisessä ja pehmeässä maastossa tapahtuvaa puunkorjuuta varten. 8-pyöräisen rakenteen ansiosta koneillamme on pienempi pintapaine maahan, mikä tekee niistä hellävaraisempia maastolle.

Vaativissa olosuhteissa ajettaessa tärkeä tekijä on koneen vakaus. Komatsu-konseptin ansiosta hakkuukoneemme on suunniteltu siten, että ne ovat markkinoiden vakaimpia. XC-koneet vievät tämän askeleen pidemmälle, sillä takarungossa on kahteen suuntaan mukautuva teli, joka varmistaa, että kone seuraa maaston epätasaisia muotoija tasaisesti ja pehmeästi, tarjoten näin erinomaisen ohjattavuuden haastavissakin maasto-olosuhteissa.

Mukavuuttasi ajatellen

Komatsun harvestereissa on kuljettajaympäristö, jossa on monia etuja, jotka takaavat hyvän työpäivän. Ensinnäkin ohjaamo on suuri ja tilava, ja siinä on erinomainen näkyvyys ja hyvät säilytystilat tarvitsemillesi tavaroille.

Kuljettajan istuin on ergonomisesti suunniteltu, ja siinä on hyvä selkätuki ja monia säätövaihtoehtoja mieltymystesi mukaan. Ohjaamon tasaustoiminnon (levelöinti) ansiosta istut myös pystyasennossa, vaikka maasto on kalteva, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä rennosti ja tuntea olosi energisemmäksi työvuorosi lopussa.

Erinomainen työhydrauliikka

3 pumpun (3PS) hydraulijärjestelmämme on innovatiivinen, joka varmistaa, että pystyt suorittamaan useita toimintoja samanaikaisesti – maksimaalisella hydraulisella teholla. Voit esimerkiksi kääntää nosturin, syöttää puun ja ohjata konetta samanaikaisesti. Jos sen sijaan teet toimintoja, jotka vaativat vähemmän tehoa, vain osia järjestelmästä käytetään, mikä vähentää energiahäviöitä ja siten polttoaineen kulutusta. Lompakkoystävällinen innovaatio, yksinkertaisesti!

Järjestelmää on kehitetty uudella työhydrauliikalla hydraulimoottorin entistäkin parempaan hyödyntämiseen. Uusi hydrauliikka mahdollistaa myös nopeamman puun syötön alusta maksiminopeuteen ja mahdollistaa sahan moottorin toiminnan entistäkin tehokkaammin.

Yksinkertaistettu ylläpito ja huolto

Huollot ja kunnossapito on helppo ja joustava suorittaa. Kaikki päivittäiset huollot tehdään maasta helppopääsyisten huoltoluukkujen kautta ja öljynmittatikut ovat nopeasti käsillä. Konepeitto toimii sähköllä ja suodattimet on sijoitettu strategisesti samaan paikkaan helposti heti konepeiton alle. Päivittäisessä koneen teknisessä ylläpidossa on ajateltu kuljettajan ajankäyttöä.

Tekniset tiedot

951XC

Mittatiedot

A Leveys

Leveys (710/45x26,5 renkailla): 2980 mm

B Pituus

Pituus 8015 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1930 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2150 mm

E Kuljetuskorkeus

3980 mm (hytti kallistettuna taakse 3940 mm), sis. renkaiden kokoonpainuminen

F Maavara, runkonivelen kohdalla

708 mm

Huomautuksia

Ilmoitetut mitat ovat nimellismitat ja voivat vaihdella hieman tuotannon toleranssien ja varustevalintojen mukaan.

Paino alkaen

Alkaen 23 275 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-sylinterinen dieselmoottori turbolla ja välijäähdyttimellä, EU Stage V.

Iskutilavuus

7,4 l

Teho

EU Stage V: 214 kW DIN / 1 850 rpm.

Vääntömomentti

EU Stage V: 1 280 Nm / 1 500 rpm.

Polttoainesäiliö

466 l

Malli ja ulottuma

270H: 8.7 m, 10,3 m

Nostomomentti, brutto

275 kNm

Vääntömomentti, brutto

60 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

C124, S132, C144, S172, C164. (Lyhyellä ulottumalla: C202, C202E)

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 - n. 21 km/h

Vetovoima

242 kN

Perustiedot

Tekniset tiedot kuvaavat mahdollisia varusteita, eivät vakio- tai valinnaisia varusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyntiedustajallasi on ajan tasalla oleva luettelo siitä, mitä se sisältää. Painot perustuvat koneeseen perusvarustein. Teknisiä tietoja ja malleja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.