Komatsu 951XC

Tuottava päätehakkuukone erinomaisilla etenemisominaisuuksilla

Komatsu 951XC

Suurin 8-pyöräinen hakkuukoneemme on vakaa ja tehokas kone, joka on suunniteltu erityisesti hakkuisiin jyrkässä ja haastavassa maastossa. Napavälitykset, kompakti rakenne ja suuri työskentelyalue ovat vain muutamia koneen eduista.

Komatsu 951XC

Räätälöity työpäiväsi mukaan

- Valitse kahdesta nosturipituudesta: 8,7/10,3 m

- Valittavana on useita erikokoisia ja tuottavia hakkuulaitteita, esim. tehokas myyntimenestyksemme C164.

- 951XC:n vetovoima on kokoonsa nähden iso, minkä ansiosta se pystyy pitämään nopeuden suurena vaikeissakin olosuhteissa

Optimoitu päätehakkuisiin

Päätehakkuukoneemme on suunniteltu korkeaan tuottavuuteen joka työvuorossa, mutta olemaan silti kokoonsa nähden ketteriä.

Tehokas moottori yhdistettynä korkeaan vetovoimaan helpottaa etenemistä myös haastavassa maastossa. Lisäksi telin portaalirakenne ja integroitu tasapainotustoiminto lisää maavaraa ja edistää erinomaista kuljettajamukavuutta. Se edistää myös hyvää suorituskykyä niin jyrkässä kuin huonosti kantavassakin maastossa.

Nosturi on voimakkain mallimme, ja sen nostokyky mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, myös suurimmilla hakkuulaitteillamme.
Komatsu 951

Luotettava työhydrauliikka

3PS on innovatiivinen ja luotettava hydraulijärjestelmämme, joka varmistaa, että pystyt suorittamaan useita toimintoja samanaikaisesti – maksimiteholla. Voit esimerkiksi kääntää nosturia, syöttää puuta ja siirtää konetta samanaikaisesti. Jos sen sijaan käytät vähemmän voimaa vaativia toimintoja, käytössä ovat vain osa järjestelmästä, jolloin energiahäviöt ovat pienemmät ja samalla polttoainetta kuluu vähemmän. Yksinkertaisesti lompakolle ystävällinen innovaatio!

3PS on kaikissa hakkuukoneissamme, mutta se on erityisen hyödyllinen päätehakkuissa, joissa on tilaa suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti.
Komatsu 951XC

Vähäinen pintapaine ja suuri vakaus

XC-koneet on kehitetty erityisesti mäkisessä ja pehmeässä maastossa tapahtuvaa puunkorjuuta varten. 8-pyöräisen rakenteen ansiosta koneillamme on pienempi pintapaine maahan, mikä tekee niistä hellävaraisempia maastolle.

Vaativissa olosuhteissa ajettaessa tärkeä tekijä on koneen vakaus. Komatsu-konseptin ansiosta hakkuukoneemme on suunniteltu siten, että ne ovat markkinoiden vakaimpia. XC-koneet vievät tämän askeleen pidemmälle, sillä takarungossa on kahteen suuntaan mukautuva teli, joka varmistaa, että kone seuraa maaston epätasaisia muotoija tasaisesti ja pehmeästi, tarjoten näin erinomaisen ohjattavuuden haastavissakin maasto-olosuhteissa.

Komatsu 951XC

Oikea hakkuulaite jokaiseen tehtävään

Hakkuulaitteen valinta perustuu aina olosuhteisiin, joissa metsässä on työskenneltävä. Puita on monenlaisia ja ne asettavat erilaisia haasteita, joihin tarvitaan omat erikoisratkaisunsa.

Kattava valikoimamme sisältää erityyppisiin metsiin erikoistuneita hakkuulaitteita, jotka sopivat kaikkeen aina ensiharvennuksesta järeimpien puiden päätehakkuisiin asti.

Tähän hakkuukonemalliin voit valita eri hakkuulaitteita:
C124, S132, C144, S172, C164.

Komatsu 901

Anna ohjaamolle hieman ekstraa

Hakkuukoneemme ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on monia mukavia toimintoja, jotta viihtyisit työssäsi. Tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita niille, jotka haluavat räätälöidä työpaikkansa toiveidensa mukaan. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä lisävarusteista – lisää löydät esitteestä.

-Sekvenssiohjaus sekä EME- että minikahvoille
-Lattiavalo ja lukulamppu taivutettavalla varrella
-Radio, jossa Bluetooth ja handsfree-tuki
-Ruuanlämmitin
-Kylmälaatikko
-Häikäisysuoja
-Irrotettava lattiamatto

Tiesitkö muuten, että kuljettajanistuimen takana olevan paneelin säilytystilaa voidaan käyttää juomapullojen viilentämiseen? Täydellinen viilennykseen kuumina päivinä.

Hood guard two versions

Konepeiton suojakaari kahtena mallina

Konepeitto voidaan suojata ulkoisilta vaikutuksilta valinnaisella suojakaarella. Se on saatavana kahtena mallina, vakiomallina ja vahvistettuna suojakaarena.

Vahvistettu suojakaari on kiinnitetty runkoon ja valmistettu isommasta putkesta kuin vakioversio. Tämä versio on avattavissa keskeltä ja kun konepeitto avataan, kuljettaja löysää voimakkaan kiristimen ja kallistaa suojakaaren osat ulospäin vastakkaisiin suuntiin.

Vakiomallia tai vahvistettua suojakaarta valittaessa hakkuukone voidaan varustaa myös paloturvallisuutta lisäävällä kahdella 9 kg:n sammuttimella sekä haravalla, lapiolla ja rautakangella.

Smart Crane Harvesters

Fiksumpaa nosturin käyttöä

Hakkuukoneen kuljettajalle tehokas nosturin ohjaustyö on tärkeä osa tuottavaa työpäivää. Komatsu Smart Cranen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia – nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti – yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä.

Nosturin tarkkuuden, reagointikyvyn ja pehmeiden liikeratojen ansiosta kuljettajan on helppo ohjata hakkuulaitetta täsmällisesti, jolloin kuljettajan työ on rennompaa. Smart Crane vähentää kuljettajan fyysistä kuormitusta ja mahdollistaa työn korkean tuotoksen koko työvuoron ajan. Nämä ovat etuja, jotka näkyvät sekä kuljettajan hyvinvoinnissa että tuottavuudessa!

MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

Smart Forestry tarjoaa käyttöösi valikoiman digitaalisia palveluita, jotka auttavat tekemään työpaikasta turvallisen, älykkään, tuottavan ja kestävän – olipa käytössäsi yksi tai sata metsäkonetta. Voit seurata koneitasi, tehdä yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tehdä viisaita päätöksiä faktojen perusteella.

Smart Forestry koostuu kolmesta eri sovelluksesta, joista sinun on helppo löytää itsellesi ja yrityksellesi sopiva vaihtoehto.

Tekniset tiedot

951XC

Mittatiedot

A Leveys

Leveys (710/45x26,5 renkailla): 2980 mm

B Pituus

Pituus 8015 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1930 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2150 mm

E Kuljetuskorkeus

3980 mm (hytti kallistettuna taakse 3940 mm), sis. renkaiden kokoonpainuminen

F Maavara, runkonivelen kohdalla

708 mm

Huomautuksia

Ilmoitetut mitat ovat nimellismitat ja voivat vaihdella hieman tuotannon toleranssien ja varustevalintojen mukaan.

Paino alkaen

Alkaen 23 275 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-sylinterinen dieselmoottori turbolla ja välijäähdyttimellä, EU Stage V.

Iskutilavuus

7,4 l

Teho

EU Stage V: 214 kW DIN / 1 850 rpm.

Vääntömomentti

EU Stage V: 1 280 Nm / 1 500 rpm.

Polttoainesäiliö

466 l

Malli ja ulottuma

270H: 8.7 m, 10,3 m

Nostomomentti, brutto

275 kNm

Vääntömomentti, brutto

60 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

C124, S132, C144, S172, C164. (Lyhyellä ulottumalla: C202, C202E)

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 - n. 21 km/h

Vetovoima

242 kN

Perustiedot

Tekniset tiedot kuvaavat mahdollisia varusteita, eivät vakio- tai valinnaisia varusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyntiedustajallasi on ajan tasalla oleva luettelo siitä, mitä se sisältää. Painot perustuvat koneeseen perusvarustein. Teknisiä tietoja ja malleja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.