Komatsu 951

Suurin ja vahvin

Komatsu 951

Suuri ja vahva Komatsu 951 edustaa seuraavan sukupolven hakkuukonetekniikkaa, sen ympäristö-, ergonomia- ja tuottavuustasoja. Selitys löytyy niin yksityiskohdista kuin kokonaisuuksista.

Ominaisuudet

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Lähes tulkoon pysähtymätön

Komatsu Comfort Bogie -teli on syy koneen vakauteen, hyvään esteiden ylittämiskykyyn, pehmeällä kulkemiseen ja ketterään rinteissä työskentelyyn.

Käänteentekevä 3-pumpun hydrauliikka

951:n kasvanut kapasiteetti johtuu suurelta osaltaan uudesta 3PS -hydraulijärjestelmästä, joka on jaettu kahteen piiriin ja erillisiin painetasoihin. Järjestelmän tehontarve on ohjattu yhteen dieselmoottorin kapasiteetin kanssa. Hydrauliikan tuotto on kokoluokan suurin 528 l/min. Ainutlaatuinen paineen ja virtauksen optimointi tekee mahdolliseksi työskennellä aikaisempaa nopeammin kadottamatta voimaa hydrauliikasta. On mahdollista käyttää samanaikaisesti nosturin liikkeitä ja hakkuulaitteen toimintoja sekä vielä siirtää konetta polttoaineen kulutuksen pysyessä maltillisena.

Iso mutta tilava ohjaamo

Uuden tilavan ohjaamon ratkaisut perustuvat koeteltuun, ergonomiseen ohjaamokonseptiin, joka tarjoaa hiljaisen ja ylellisen työmiljöön sisustukseltaan ja säilytystiloiltaan. Vakausjärjestelmä pitää ohjaamon aina suorassa eikä kehoa tarvitse jännittää, vaikka työtä tehtäisiin jyrkässä rinteessä. Maaston epätasaisuuksia vaimentaa lisävarusteena hankittava hakkuukoneisiin kehitetty ohjaamon vaimennusjärjestelmä Autolev Advanced.

Yksinkertaistettu ylläpito ja huolto

Huollot ja kunnossapito on helppo ja joustava suorittaa. Kaikki päivittäiset huollot tehdään maasta helppopääsyisten huoltoluukkujen kautta ja öljynmittatikut ovat nopeasti käsillä. Konepeitto toimii sähköllä ja suodattimet on sijoitettu strategisesti samaan paikkaan helposti heti konepeiton alle. Päivittäisessä koneen teknisessä ylläpidossa on ajateltu kuljettajan ajankäyttöä.

Parannetut maasto-ominaisuudet

Koneiden maasto-ominaisuuksia on parannettu esimerkiksi korkeammalla maavaralla sekä paremmalla veto- ja ohjausvoimalla.

Tekniset tiedot

951

Mittatiedot

A Leveys

710/70x34 renkailla: 3 060 mm

B Pituus

8 285 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

2 300 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

1 850 mm

E Kuljetuskorkeus

3985 mm (13'1") to top of roof, straight cab. 3945 mm (12'11") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tyre compressions.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

665 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

22 790 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-syl. turbodieselmoottori, välijäähdytin. EU Stage V

Iskutilavuus

7,4 litraa

Teho

214 kW DIN / 1 850 rpm

Vääntömomentti

1 280 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

noin 529 litraa

Malli ja ulottuma

270H: 8,7/10,3 m

Nostomomentti, brutto

275 kNm

Vääntömomentti, brutto

60 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

C124, S132, C144, S172, C164

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 -24 km/h

Vetovoima

222 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.