Komatsu 951

Voimakas hakkuukone päätehakkuuseen

Komatsu 951

Suurin 6-pyöräinen hakkuukoneemme on sekä tuottava että tehokas ja optimoitu päätehakkuuseen. Sen suorituskyky on korkea ja siinä voidaan käyttää todella suuria hakkuulaitteita.

Ominaisuudet

Komatsu 951

Räätälöity työpäiväsi mukaan

- Valitse kahdesta nosturipituudesta: 10,3/8,7 m (kiinteä ulottuma)

- Valittavana on useita tehokkaita, erikokoisia hakkuulaitteita. Komatsu C164 on kehitetty täydelliseksi yhdistelmäksi Komatsu 951:n kanssa.

- 28,5" pyörien ja suuren telin ansiosta kone ylittää esteet vaivattomasti.

Optimoitu päätehakkuisiin

Päätehakkuukoneemme on suunniteltu korkeaan tuottavuuteen joka työvuorossa, mutta olemaan silti kokoonsa nähden ketteriä.

Tehokas moottori yhdistettynä korkeaan vetovoimaan helpottaa etenemistä myös haastavassa maastossa. Lisäksi telin portaalirakenne ja integroitu tasapainotustoiminto lisää maavaraa ja edistää erinomaista kuljettajamukavuutta. Se edistää myös hyvää suorituskykyä niin jyrkässä kuin huonosti kantavassakin maastossa.

Nosturi on voimakkain mallimme, ja sen nostokyky mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, myös suurimmilla hakkuulaitteillamme.
Komatsu 951

Luotettava työhydrauliikka

3PS on innovatiivinen ja luotettava hydraulijärjestelmämme, joka varmistaa, että pystyt suorittamaan useita toimintoja samanaikaisesti – maksimiteholla. Voit esimerkiksi kääntää nosturia, syöttää puuta ja siirtää konetta samanaikaisesti. Jos sen sijaan käytät vähemmän voimaa vaativia toimintoja, käytössä ovat vain osa järjestelmästä, jolloin energiahäviöt ovat pienemmät ja samalla polttoainetta kuluu vähemmän. Yksinkertaisesti lompakolle ystävällinen innovaatio!

3PS on kaikissa hakkuukoneissamme, mutta se on erityisen hyödyllinen päätehakkuissa, joissa on tilaa suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti.

Lisävarusteet

Komatsu 951

Oikea hakkuulaite jokaiseen tehtävään

Hakkuulaitteen valinta perustuu aina olosuhteisiin, joissa metsässä on työskenneltävä. Puita on monenlaisia ja ne asettavat erilaisia haasteita, joihin tarvitaan omat erikoisratkaisunsa.

Kattava valikoimamme sisältää erityyppisiin metsiin erikoistuneita hakkuulaitteita, jotka sopivat kaikkeen aina ensiharvennuksesta järeimpien puiden päätehakkuisiin asti.

Tähän hakkuukonemalliin voit valita eri hakkuulaitteita:
C124, S132, C144, S162E, C164, S172, C202, C202E

Komatsu 901

Anna ohjaamolle hieman ekstraa

Hakkuukoneemme ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on monia mukavia toimintoja, jotta viihtyisit työssäsi. Tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita niille, jotka haluavat räätälöidä työpaikkansa toiveidensa mukaan. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä lisävarusteista – lisää löydät esitteestä.

-Sekvenssiohjaus sekä EME- että minikahvoille
-Lattiavalo ja lukulamppu taivutettavalla varrella
-Radio, jossa Bluetooth ja handsfree-tuki
-Ruuanlämmitin
-Kylmälaatikko
-Häikäisysuoja
-Irrotettava lattiamatto

Tiesitkö muuten, että kuljettajanistuimen takana olevan paneelin säilytystilaa voidaan käyttää juomapullojen viilentämiseen? Täydellinen viilennykseen kuumina päivinä.

Hood guard two versions

Konepeiton suojakaari kahtena mallina

Konepeitto voidaan suojata ulkoisilta vaikutuksilta valinnaisella suojakaarella. Se on saatavana kahtena mallina, vakiomallina ja vahvistettuna suojakaarena.

Vahvistettu suojakaari on kiinnitetty runkoon ja valmistettu isommasta putkesta kuin vakioversio. Tämä versio on avattavissa keskeltä ja kun konepeitto avataan, kuljettaja löysää voimakkaan kiristimen ja kallistaa suojakaaren osat ulospäin vastakkaisiin suuntiin.

Vakiomallia tai vahvistettua suojakaarta valittaessa hakkuukone voidaan varustaa myös paloturvallisuutta lisäävällä kahdella 9 kg:n sammuttimella sekä haravalla, lapiolla ja rautakangella.

Smart Crane Harvesters

Fiksumpaa nosturin käyttöä

Hakkuukoneen kuljettajalle tehokas nosturin ohjaustyö on tärkeä osa tuottavaa työpäivää. Komatsu Smart Cranen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia – nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti – yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä.

Nosturin tarkkuuden, reagointikyvyn ja pehmeiden liikeratojen ansiosta kuljettajan on helppo ohjata hakkuulaitetta täsmällisesti, jolloin kuljettajan työ on rennompaa. Smart Crane vähentää kuljettajan fyysistä kuormitusta ja mahdollistaa työn korkean tuotoksen koko työvuoron ajan. Nämä ovat etuja, jotka näkyvät sekä kuljettajan hyvinvoinnissa että tuottavuudessa!

MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

Smart Forestry tarjoaa käyttöösi valikoiman digitaalisia palveluita, jotka auttavat tekemään työpaikasta turvallisen, älykkään, tuottavan ja kestävän – olipa käytössäsi yksi tai sata metsäkonetta. Voit seurata koneitasi, tehdä yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tehdä viisaita päätöksiä faktojen perusteella.

Smart Forestry koostuu kolmesta eri sovelluksesta, joista sinun on helppo löytää itsellesi ja yrityksellesi sopiva vaihtoehto.

MaxiFleet Precision mindre

Smart Forestry Precision

Smart Forestry Precision käyttää uusinta satelliittipaikannusteknologiaa koneen sijainnin määrittelemiseksi vain muutaman senttimetrin virhemarginaalilla. Tämä avaa mahdollisuuksia tuottavaan ja älykkääseen työskentelytapaan, jossa saat kuljettajana tärkeää tietoa ja tukea viisaiden päätösten tekemiseen.

Precision on useita hyödyllisiä toimintoja, kuten mahdollisuus luoda tarkat digitaaliset aidat työalueen tai suojattujen alueiden rajojen merkitsemiseksi. Runkokoodien visualisointityökalulla on myös helpompi luokitella runkoja ympäristönäkökohtien perusteella. 


Tekniset tiedot

951

Mittatiedot

A Leveys

710/70x34 renkailla: 3 060 mm

B Pituus

8 285 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

2 300 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

1 850 mm

E Kuljetuskorkeus

3985 mm (13'1") to top of roof, straight cab. 3945 mm (12'11") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tyre compressions.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

665 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

22 790 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-syl. turbodieselmoottori, välijäähdytin. EU Stage V

Iskutilavuus

7,4 litraa

Teho

214 kW DIN / 1 850 rpm

Vääntömomentti

1 280 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

noin 529 litraa

Malli ja ulottuma

270H: 8,7/10,3 m

Nostomomentti, brutto

275 kNm

Vääntömomentti, brutto

60 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

C124, S132, C144, S172, C164

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 -24 km/h

Vetovoima

222 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Komatsu 951 -video