Komatsu 931XC

Hyvä kone pahaan paikkaan

Komatsu 931XC

Komatsu 931XC on voimanpesä, joka on tarpeen siellä missä hakattava puusto on vaativissa olosuhteissa: jyrkillä rinteillä, kivikoissa tai pehmeällä pohjalla.

Ominaisuudet

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Hydrauliikka, kolmen pumpun nerokasta yhteispeliä

Myös uudessa Komatsu 931XC:ssä on 3-pumppuinen hydrauliikka, jossa yhden tehtävä on välittää voimaa koneen kulkemiseen ja kaksi muuta hoitavat työhydrauliikan tarpeita välillä erikseen ja usein yhdessä – toiminnosta ja hetkellisestä tarpeesta riippuen. Kapasiteetti riittää: yhteensä laskettuna sitä on 736 litraa. Tuollainen luku takaa, että jokaista tehokäytössä olevaa toimintoa voidaan käyttää yhtäaikaisesti täydellä kapasiteetilla: siirtää konetta, käyttää nosturia, kääntää ohjaamoa ja nosturia, vielä samaan aikaan syöttää puuta.

Tuottavuus ennen kaikkea

Kahdeksanpyöräisen harvesterin 200 kN:n vetovoima kertoo missä uutuuskone on parhaimmillaan ja millaisissa olosuhteissa sen suorituskyky eniten kasvattaa eroa kilpailijoihin: rinteissä, pehmeissä olosuhteissa ja siellä missä pitävä ote ja hyvä etenemiskyky ratkaisevat. Komatsu 931XC:n voimansiirto pystyy nerokkaan ohjausjärjestelmänsä ansiosta käyttämään koko moottorin antaman tehon tiukassa paikassa, jokainen polttoainegramma on hyötykäytössä, kun XC tekee työtään.

8-pyöräistä työn tekemisen varmuutta

Kahdeksanpyöräisyys ottaa kaiken hyödyn irti Komatsun peruskonseptista, jossa tasapainoista rakennetta täydentää kiinteän keskinivelen, keinuakselin ja ohjaamosylintereiden kallistumista estävä hydraulinen efekti. Kun tähän rakenteeseen lisätään teli yhdistettynä keinuakseliin, koneesta tule entistä jämäkämpi, sen rinteiden kiipeämiskyky kasvaa ja samalla pienempi pintapaine laajentaa uutuusharvesterin tehokasta käyttöalaa pehmeiköille.

Kuljettajan työmiljöö, ihminen kaiken keskipisteessä

Komatsu 931XC:n pyörivä ohjaamo on puitteiltaan viimeisen päälle. Itse työn suorittamisen helppouteen on panostettu paljon. Parhaan näkyvyyden takaamiseksi ikkunapinta-ala on aikaa myöten kasvanut, itse ohjaamo sisätiloiltaan on riittävän väljä, näyttöjen optimaalista sijaintia on selvitetty ja näytöt sijaitsevat näkökentässä työnäkymää haittaamatta. Säilytystilat ovat kätevästi käytettävissä. Kolme erilaista joystick-vaihtoehtoa tavoittaa jokaisen konemiehistön tarpeet ja tottumukset. Viihtyisyyttä lisää myös lisävarusteena hankittava ohjaamon tärähtelyn vaimennus.

Parannetut maasto-ominaisuudet

Koneiden maasto-ominaisuuksia on parannettu esimerkiksi korkeammalla maavaralla sekä paremmalla veto- ja ohjausvoimalla.

Tekniset tiedot

931XC

Mittatiedot

A Leveys

600/55x26,5 renkailla: 2 776 mm

B Pituus

8 015 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 930 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 150 mm

E Kuljetuskorkeus

3975 mm (13') to top of roof, straight cab. 3930 mm (12'11") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tyre compressions.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

705 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

21 900 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-syl. turbodieselmoottori, välijäähdytin. EU Stage V.

Iskutilavuus

7,4 litraa

Teho

190 kW DIN/ 1 850 r/min

Vääntömomentti

1 130 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

noin 480 litraa

Malli ja ulottuma

230H: 8,7/10/11 m

Nostomomentti, brutto

230 kNm

Vääntömomentti, brutto

54 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

S92, C93, C124, S132, C144

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0-20 km/h

Vetovoima

200 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.