Komatsu 931XC

Pieni pintapaine – erinomainen vakaus kaikissa maastoissa

Komatsu 931XC

Tehokas yleishakkuukone jyrkissä ja vaikeissa maastoissa työskenteleville. 8-pyöräinen rakenne tarjoaa sekä lisävakautta että pienemmän pintapaineen, minkä ansiosta kone on hellävaraisempi herkille maaperille.

Ominaisuudet

Räätälöity työpäiväsi mukaan

- Valitse kolmesta nosturipituudesta: 8,7/10/11 m

- Valittavana on useita tehokkaita hakkuulaitteita myöhäisistä harvennuksista päätehakkuisiin.
Komatsu 931

Ihanteellinen yhdistelmätehtäviin

Yleiskoneemme ovat joustavia ja monipuolisia ja sopivat sekä myöhäisiin harvennuksiin että kevyempiin päätehakkuisiin.

Rakenne on tyylikäs ja tehokas, ja 230H-nosturi tekee hakkuukoneesta erittäin vahvan pitkillä ulottumilla. Tämä nosturi sopii myös joukkokäsittelyllä varustetuille hakkuulaitteille.

26,5" renkaat ylittävät maastossa olevat esteet erittäin helposti ja toimivat hyvin myös lumessa.
Komatsu 951

Luotettava työhydrauliikka

3PS on innovatiivinen ja luotettava hydraulijärjestelmämme, joka varmistaa, että pystyt suorittamaan useita toimintoja samanaikaisesti – maksimiteholla. Voit esimerkiksi kääntää nosturia, syöttää puuta ja siirtää konetta samanaikaisesti. Jos sen sijaan käytät vähemmän voimaa vaativia toimintoja, käytössä ovat vain osa järjestelmästä, jolloin energiahäviöt ovat pienemmät ja samalla polttoainetta kuluu vähemmän. Yksinkertaisesti lompakolle ystävällinen innovaatio!

3PS on kaikissa hakkuukoneissamme, mutta se on erityisen hyödyllinen päätehakkuissa, joissa on tilaa suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti.
Komatsu 951XC

Vähäinen pintapaine ja suuri vakaus

XC-koneet on kehitetty erityisesti mäkisessä ja pehmeässä maastossa tapahtuvaa puunkorjuuta varten. 8-pyöräisen rakenteen ansiosta koneillamme on pienempi pintapaine maahan, mikä tekee niistä hellävaraisempia maastolle.

Vaativissa olosuhteissa ajettaessa tärkeä tekijä on koneen vakaus. Komatsu-konseptin ansiosta hakkuukoneemme on suunniteltu siten, että ne ovat markkinoiden vakaimpia. XC-koneet vievät tämän askeleen pidemmälle, sillä takarungossa on kahteen suuntaan mukautuva teli, joka varmistaa, että kone seuraa maaston epätasaisia muotoija tasaisesti ja pehmeästi, tarjoten näin erinomaisen ohjattavuuden haastavissakin maasto-olosuhteissa.

Lisävarusteet

Oikea hakkuulaite jokaiseen tehtävään

Hakkuulaitteen valinta perustuu aina olosuhteisiin, joissa metsässä on työskenneltävä. Puita on monenlaisia ja ne asettavat erilaisia haasteita, joihin tarvitaan omat erikoisratkaisunsa.

Kattava valikoimamme sisältää erityyppisiin metsiin erikoistuneita hakkuulaitteita, jotka sopivat kaikkeen aina ensiharvennuksesta järeimpien puiden päätehakkuisiin asti.

Tähän hakkuukonemalliin voit valita eri hakkuulaitteita:
S92, C93, C124, S132, C144, 370E, S162E

Komatsu 901

Anna ohjaamolle hieman ekstraa

Hakkuukoneemme ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on monia mukavia toimintoja, jotta viihtyisit työssäsi. Tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita niille, jotka haluavat räätälöidä työpaikkansa toiveidensa mukaan. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä lisävarusteista – lisää löydät esitteestä.

-Sekvenssiohjaus sekä EME- että minikahvoille
-Lattiavalo ja lukulamppu taivutettavalla varrella
-Radio, jossa Bluetooth ja handsfree-tuki
-Ruuanlämmitin
-Kylmälaatikko
-Häikäisysuoja
-Irrotettava lattiamatto

Tiesitkö muuten, että kuljettajanistuimen takana olevan paneelin säilytystilaa voidaan käyttää juomapullojen viilentämiseen? Täydellinen viilennykseen kuumina päivinä.

Smart Crane Harvesters

Fiksumpaa nosturin käyttöä

Hakkuukoneen kuljettajalle tehokas nosturin ohjaustyö on tärkeä osa tuottavaa työpäivää. Komatsu Smart Cranen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia – nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti – yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä.

Nosturin tarkkuuden, reagointikyvyn ja pehmeiden liikeratojen ansiosta kuljettajan on helppo ohjata hakkuulaitetta täsmällisesti, jolloin kuljettajan työ on rennompaa. Smart Crane vähentää kuljettajan fyysistä kuormitusta ja mahdollistaa työn korkean tuotoksen koko työvuoron ajan. Nämä ovat etuja, jotka näkyvät sekä kuljettajan hyvinvoinnissa että tuottavuudessa!

MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

Smart Forestry tarjoaa käyttöösi valikoiman digitaalisia palveluita, jotka auttavat tekemään työpaikasta turvallisen, älykkään, tuottavan ja kestävän – olipa käytössäsi yksi tai sata metsäkonetta. Voit seurata koneitasi, tehdä yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tehdä viisaita päätöksiä faktojen perusteella.

Smart Forestry koostuu kolmesta eri sovelluksesta, joista sinun on helppo löytää itsellesi ja yrityksellesi sopiva vaihtoehto.

Tekniset tiedot

931XC

Mittatiedot

A Leveys

600/55x26,5 renkailla: 2 776 mm

B Pituus

8 015 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 930 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 150 mm

E Kuljetuskorkeus

3975 mm (13') to top of roof, straight cab. 3930 mm (12'11") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tyre compressions.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

705 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

21 900 kg

Perustiedot

AGCO Power, 6-syl. turbodieselmoottori, välijäähdytin. EU Stage V.

Iskutilavuus

7,4 litraa

Teho

190 kW DIN/ 1 850 r/min

Vääntömomentti

1 130 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

noin 480 litraa

Malli ja ulottuma

230H: 8,7/10/11 m

Nostomomentti, brutto

230 kNm

Vääntömomentti, brutto

54 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

S92, C93, C124, S132, C144

Tuotto

528 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0-20 km/h

Vetovoima

200 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Komatsu 931XC -video