Komatsu 901XC

Pieni pintapaine, vakaa ja ulottuva

Komatsu 901XC

Komatsu 901XC on harvennushakkuukone, joka on erittäin vakaa ja ulottuva. Kahdeksanpyöräisyys vähentää maaperävaurioita pehmeillä pohjilla. Koneen etenemiskyky on mainio jyrkissä maastoissa.

Ominaisuudet

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Kuin kotonaan vaativissa olosuhteissa

Komatsu 901XC etenee vaivatta rinteissä ja vaikeakulkuisessa maastossa. Tärkeä tekijä on sen vakuuttava perusvetovoima sekä moottorin, ohjausjärjestelmän ja voimansiirron ainutlaatuinen yhteistoiminta. Hydrostaattisen, voimaoptimoidun voimansiirron ansiosta moottorin teho saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti, mistä on huomattavaa etua jyrkissä rinteissä ja vaikeakulkuisessa maastossa. Esiasetettujen ja työtä optimoivien ajoalueiden ansiosta koneen jokainen hevosvoima ja käytetty diesellitra on valjastettu tuottamaan mahdollisimman paljon hyötyä.

Tehokkuutta ja mukavuutta

Ohjaamon oikaisutoiminto pitää työasennon aina hyvänä, koska istut vaakasuorassa eikä kehoa tästä syystä tarvitse jännittää. Kuljettajan työympäristö on monella muullakin tavalla ainutlaatuinen. Tilava ohjaamo, hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin, viisaasti sijoitettu näyttö sekä kauko-ohjaus/avain päävirtakytkimelle ja diesellämmittimelle. Lisämukavuutta tarjoavat lattialämmitys, tehokas valaistus sekä kolme kahvavaihtoehtoa, joista yksi on EME. Kun tähän valitaan lisäksi Autolev Advanced -ohjaamovaimennus, mukavuus on täydellinen.

Käänteentekevä hydrauliikan paine- ja virtausoptimointi

901XC:ssä on Komatsun ainutlaatuinen 3-pumppuinen hydrauliikka. Paine- ja virtausoptimointi nopeuttaa työskentelyä huomattavasti, koska 3-pumppuhydrauliikalla voidaan suorittaa yhtä aikaa useita nosturi- ja hakkuulaitetoimintoja, esimerkiksi kääntää nosturia, syöttää puuta ja siirtää konetta, täydellä hydrauliteholla polttoainekulutuksen pysyessä optimitasolla.

Kahdeksanpyöräistä vakautta

Komatsun 8-pyöräisen hakkuukoneen erinomainen vakaus on perua yhdistelmästä ennestään tuttua ja uutta. Taustalla on luotettava konsepti, joka perustuu jäykkään keskiniveleen ja keinuakseliin sekä niiden yhteistyöhön ohjaamon kallistussylintereiden kanssa. 901XC:n heiluriakseli on yhdistetty Komatsu Comfort Bogie -teliin, jolloin koneen painopiste on alempana ja maakosketusala on suurempi. Ainutlaatuinen kaksoiskeinuva teli tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tehokkuutta pehmeässä maastossa ja ajettavuutta jyrkillä rinteillä.

Parannetut maasto-ominaisuudet

Koneiden maasto-ominaisuuksia on parannettu esimerkiksi korkeammalla maavaralla sekä paremmalla veto- ja ohjausvoimalla.

Tekniset tiedot

901XC

Mittatiedot

A Leveys

600/45x24,5 renkailla: 2 776 mm

B Pituus

7 705 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 850 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 100 mm

E Kuljetuskorkeus

3840 mm (12'7") to top of roof, straight cab. 3810 mm (12'6") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tire compression.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

650 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

alkaen 20 210 kg

Perustiedot

AGCO POWER, 6-sylinterinen turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU stage V.

Iskutilavuus

6,6 litraa

Teho

170 kW DIN / 1 900 rpm

Vääntömomentti

950 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

415 litraa

Malli ja ulottuma

200H: 10 m/11 m

Nostomomentti, brutto

198 kNm

Vääntömomentti, brutto

43 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

S82, S92, C93, C124

Tuotto

400 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0-21,5 km/h

Vetovoima

184 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.