Komatsu 901

Ketterä harvennushakkuukone

Komatsu 901

Pieni ja ketterä harvennushakkuukone, joka liikkuu vaivattomasti tiheissä leimikoissa. Koostaan huolimatta hakkuukoneessa on voimakas nosturi ja korkea työkapasiteetti, mikä tekee siitä tuottavan kumppanin metsässä.

Ominaisuudet

Komatsu 901

Räätälöity työpäiväsi mukaan

- Valitse kahdesta nosturipituudesta: 10/11 m

- Valittavana useita tehokkaita hakkuulaitteita sen mukaan, minkä tyyppisessä metsässä työskentelet

- Komatsu 901 on 6-pyöräinen hakkuukone. Rakenne helpottaa ohjaamista ja vie ahtaissa paikoissa vähemmän tilaa 8-pyöräiseen koneeseen verrattuna.
Komatsu 901

Hellävarainen ja ketterä harvennuksessa

Tiheiden leimikoiden harvennuksissa on tärkeää, että hakkuukone etenee helposti ja ketterästi ja jäljelle jäävää puustoa säästäen.

Harvennushakkuukoneemme on suunniteltu tekemään juuri näin. Pienen kokonsa ansiosta niillä voidaan ajaa ahtaissa paikoissa, ja sekä ohjaamon että nosturin saumakohdat ovat pehmeät, mikä vähentää jäljelle jäävien puiden vahingoittumisriskiä.

Toinen etu on nosturityötä helpottava ja hyväksi havaittu paralleelinosturimme, joka yhdistää voiman ja nopeuden edistäen tehokasta työskentelytapaa.

Hyvä näkyvyys helpottaa työtä

Hyvästä näkyvyydestä on aina hyötyä, mutta harvennuksissa se on erityisen tärkeää. Hakkuukoneemme ohjaamo on suunniteltu niin, että sinulla on erittäin hyvä näkyvyys sekä hakkuulaitteeseen että puunlatvoihin. Harvennushakkuukoneemme ovat myös isompia koneita pienempiä, minkä ansiosta näet puut harvennuksen kannalta edullisesta kulmassa.

Komatsu-hakkuukoneessa istutaan nosturin suuntaisesti, mikä helpottaa harvennusta, koska näet tarkalleen, missä on tilaa nosturin käyttöön. Tämä vähentää nosturin sijainnin virhearvioinnin riskiä ja on samalla hellävaraisempi säästettäville puille.

Lisävarusteet

Komatsu 901

Oikea hakkuulaite jokaiseen tehtävään

Hakkuulaitteen valinta perustuu aina olosuhteisiin, joissa metsässä on työskenneltävä. Puita on monenlaisia ja ne asettavat erilaisia haasteita, joihin tarvitaan omat erikoisratkaisunsa.

Kattava valikoimamme sisältää erityyppisiin metsiin erikoistuneita hakkuulaitteita, jotka sopivat kaikkeen aina ensiharvennuksesta järeimpien puiden päätehakkuisiin asti.

Tähän hakkuukonemalliin voit valita eri hakkuulaitteita: S82, S92, C93

Komatsu 901

Anna ohjaamolle hieman ekstraa

Hakkuukoneemme ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on monia mukavia toimintoja, jotta viihtyisit työssäsi. Tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita niille, jotka haluavat räätälöidä työpaikkansa toiveidensa mukaan. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä lisävarusteista – lisää löydät esitteestä.

-Sekvenssiohjaus sekä EME- että minikahvoille
-Lattiavalo ja lukulamppu taivutettavalla varrella
-Radio, jossa Bluetooth ja handsfree-tuki
-Ruuanlämmitin
-Kylmälaatikko
-Häikäisysuoja
-Irrotettava lattiamatto

Tiesitkö muuten, että kuljettajanistuimen takana olevan paneelin säilytystilaa voidaan käyttää juomapullojen viilentämiseen? Täydellinen viilennykseen kuumina päivinä.

Smart Crane Harvesters

Fiksumpaa nosturin käyttöä

Hakkuukoneen kuljettajalle tehokas nosturin ohjaustyö on tärkeä osa tuottavaa työpäivää. Komatsu Smart Cranen avulla kuljettaja ohjaa koko nosturia – nostopuomista teleskooppipuomin kärkeen asti – yhdellä sujuvalla kahvan liikkeellä.

Nosturin tarkkuuden, reagointikyvyn ja pehmeiden liikeratojen ansiosta kuljettajan on helppo ohjata hakkuulaitetta täsmällisesti, jolloin kuljettajan työ on rennompaa. Smart Crane vähentää kuljettajan fyysistä kuormitusta ja mahdollistaa työn korkean tuotoksen koko työvuoron ajan. Nämä ovat etuja, jotka näkyvät sekä kuljettajan hyvinvoinnissa että tuottavuudessa!

MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

Smart Forestry tarjoaa käyttöösi valikoiman digitaalisia palveluita, jotka auttavat tekemään työpaikasta turvallisen, älykkään, tuottavan ja kestävän – olipa käytössäsi yksi tai sata metsäkonetta. Voit seurata koneitasi, tehdä yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tehdä viisaita päätöksiä faktojen perusteella.

Smart Forestry koostuu kolmesta eri sovelluksesta, joista sinun on helppo löytää itsellesi ja yrityksellesi sopiva vaihtoehto.

Tekniset tiedot

901

Mittatiedot

A Leveys

600/45x24,5 renkailla: 2 620 mm

B Pituus

7 235 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 850 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

1 700 mm

E Kuljetuskorkeus

3820 mm (12'6") to top of roof, straight cab. 3780 mm (12'5") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tire compression.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

635 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

17 600 kg

Perustiedot

AGCO POWER, 6-sylinterinen turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU stage V.

Iskutilavuus

6,6 litraa

Teho

170 kW DIN / 1 900 rpm

Vääntömomentti

950 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

370 litraa

Malli ja ulottuma

200H: 10 m tai 11 m

Nostomomentti, brutto

198 kNm

Vääntömomentti, brutto

43 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

S82, S92, C93

Tuotto

400 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0-24 km/h

Vetovoima

164 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Komatsu 901 -video