Hakkuukoneemme

Hakkuukonevalikoimamme ulottuu aina ketteristä harvennushakkuukoneista tehokkaisiin päätehakkuumalleihin asti. Valikoimassa on useita kahdeksanpyöräisiä malleja, jotka ovat erinomainen valinta jyrkkään ja haastavaan maastoon.

Komatsun hakkuukoneille on ominaista erityisesti vakaa rakenne, jonka ansiosta voit työskennellä rennosti ja tehokkaasti koko työpäivän. Tuottavia etuja ovat myös älykäs 3PS-hydraulijärjestelmämme, polttoainetehokas moottori ja hyvät maastoajo-ominaisuudet. Luonnollisesti olemme huomioineet myös sen, että sinä kuljettajana tunnet olosi mukavaksi ohjaamossa – siksi se on sekä tilava että ergonomisesti muotoiltu, ja tarjolla on useita vaihtoehtoja, jotka tekevät siitä juuri sinulle sopivan.
Lue lisää klikkaamalla kunkin hakkuukonemallin tuotesivua – tuotesivuilla on myös linkkejä esitteisiin, joissa on kerrottu tarkemmin siitä, minkä toivomme olevan uusi työympäristösi.
 

Kolme hyvää syytä valita Komatsu-hakkuukone

Operator in harvester

Hyvä työpaikka

Komatsu-hakkuukoneissa on erittäin tehokkaaksi suunniteltu kuljettajan ympäristö, jonka monet hyvät ominaisuudet auttavat takaamaan sinulle hyvän työpäivän.

Ohjaamo on suuri ja tilava, ja sieltä on erinomainen näkyvyys ja hyvät säilytysmahdollisuudet tärkeimmille tavaroillesi. Kuljettajanistuin on ergonomisesti muotoiltu – se tukee hyvin selkää ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet säätämiseen oman makusi mukaan. Ohjaamon tasaustoiminnon ansiosta istut aina suorassa myös jyrkässä maastossa, joten voit työskennellä rennosti ja tunnet olosi virkeäksi päivän päätteeksi.
Komatsu forwarder and harvester

Tuottavuutesi keskiössä

Vuosien varrella hakkuukoneemme ovat jalostuneet innovaatioiksi, jotka auttavat tekemään työpäivästäsi tuottavan ja kannattavan. Vahva voimansiirto, integroidulla tasapainotuksella varustettu teli ja vakaa Komatsu-konseptimme on kaikki kehitetty varmistamaan, että koneesi suorituskyky on hyvä sekä jyrkässä että huonosti kantavassa maastossa.

Energiatehokkaat paralleelinosturimme helpottavat työtä ja 3PS-hydraulijärjestelmämme varmistaa, että pystyt suorittamaan samanaikaisesti useita toimintoja täydellä hydrauliteholla ja minimaalisella energiahäviöllä. Lue lisää tuottavista innovaatioistamme kone-esitteestä.
Service

Helppo huoltaa

Komatsu-hakkuukoneen huolto ja kunnossapito on helppoa.
- Kaikki päivittäiset tarkastukset on helppo suorittaa maasta konepeittoja avaamatta
- Mahdollisimman hyvin ryhmitellyt kunnossapito- ja tarkastuspisteet
- Nestetasojen helppo luku ohjaamosta
- Nosturin ja hakkuulaitteen automaattinen painekalibrointi
- Helppo dieselin ja AdBluen täyttö
- Helppo öljyn ja suodattimen vaihto