Tietoa Komatsu Forestista

Tuottavuutesi on varmoissa käsissä

Komatsu Forest näyttää tietä metsäalalla ainutlaatuisella yhdistelmällä markkinoiden johtavia koneita ja uraauurtavia palvelukonsepteja. 

Komatsu Forest on yksi maailman suurimmista metsäkoneiden valmistajista. Toimimme kaikilla tärkeillä metsäalan markkinoilla ja tarjoamme kattavan valikoiman koneita, palveluja, huoltoa ja varaosia nykypäivän metsäteollisuuden tarpeisiin. 

Osaamisemme, kokemuksemme ja ainutlaatuisen yleisnäkökulmamme ansiosta pystymme yhdistämään metsäkoneinnovaation ja tuotannon uraauurtaviin palveluihin, jotka kaikki yhdessä muodostavat laatulupauksemme: Forestry Quality. 

Visionamme on olla korvaamaton kumppani ammattimaisille metsäkoneiden omistajille. Haluamme ylläpitää pitkäkestoista suhdetta kanssasi asiakkaanamme ja osallistua kaikin mahdollisin tavoin koneillamme, palveluillamme ja asiantuntemuksellamme. Tavoitteemme on tarjota kaikkein kannattavin yleisratkaisu. Haluamme olla tukenasi joka vaiheessa.

Kun valitset Komatsun, työpäiväsi helpottuu ja kannattavuus paranee, mutta saat myös lisää mielenrauhaa. Tänään. Huomenna. Ja tulevaisuudessa.
World map Komatsu Forest

Komatsu Forest

Organisaatio

Komatsu Forest on yksi maailman suurimmista metsäkoneiden valmistajista. Meillä on edustusta kuudella mantereella jälleenmyyjäverkoston ja omien myyntiyritystemme kautta.  
People talking, one is sitting in a harvester

Yrityskulttuurimme 

The Komatsu Way

Voidaksemme tulla visiomme mukaisesti korvamaattomaksi kumppaniksi ammattimaisille metsäkoneenomistajille meidän on vastattava asiakkaidemme odotuksiin kaikkein laadukkaimmilla tuotteilla ja palveluilla. Tavoitteen saavuttamiseksi toimimme Komatsun tavalla – ”The Komatsu Way”. 
Pirkkalan metsäkonekeskuksessa Valmet-kyltti vaihtuu Komatsu-kyltiksi

Historia

Punaiset koneet – sinivalkoinen historia

Komatsu-metsäkone tunnettiin vuoteen 2011 saakka nimellä Valmet. Se oli tuotemerkki, mutta myös pitkään omistajan nimi – sotien jälkeen puolustusvälinetehtaista yhteen laitettu teollisuuskonserni, joka sotakorvaustuotannon jälkeen ryhtyi valmistamaan raudasta kaikkea sellaista mitä kotimaassa tarvittiin. Komatsu-omistuksen myötä maailma muuttui totaalisesti, nyt voidaan katsoa kauas tulevaisuuteen.
Environment

Ympäristö etusijalla

Kannattavuuden edellytykset

Me uskomme, että ympäristönäkökohdat ovat pitkällä aikavälillä kannattavuuden edellytys. Ympäristölainsäädännön noudattaminen ja raja-arvojen puitteissa pysytteleminen on itsestään selvää.
Hands playing with wooden blocks

Työpaikat 

Miksi Komatsu Forest?

Tarjoamme merkittäviä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammattimaiseen kehitykseen ja voimme luvata sinulle innovatiivisen ja kansainvälisen työympäristön, jossa innostuneisuus ja aloitteellisuus palkitaan ja markkinoiden läheisyys takaa, että joka päivä on kiinnostava.