Kesäkampanja!

Helteisten päivien aika

Kesän ja helteiden saapuessa me Komatsu Forestilla haluamme auttaa valmistautumistasi kesätyöskentelyyn ja/tai nauttimaan ansaitusta lomastasi. Tarjoamme erikoishinnoin tuotteita joilla varaudut yllättäviin korjauksiin tai esimerkiksi tulipaloon. Tai ehkäpä tarvitset kylmälaukun, joka auttaa pitämään juomat virkistävän viileinä, tai lippiksen, joka suojaa paahtavalta auringolta. Valmistaudu kesään Komatsun kanssa!

20 % alennus kesäkampanjan ajan

 

Paloturvallisuustuotteet

Nyt kannattaa varautua tuleviin helteisiin ja kuiviin kesän työpäiviin. Tarjoamme palosammuttimet ja niiden telineet erikoishinnoin kesäkampanjan ajan.

Palosammutin tuotenro 5308230
Palosammutin tuotenro 5345052
Palosammutin tuotenro 5069216
Teline tuotenro 5007022
Teline tuotenro 5308236Työkalupakit

Onko työkalupakkisi puutteellinen tai jo aikansa elänyt? Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus työkalupakin päivitykseen kampanjahintaan.

Työkalupakki tuotenro 5057327
Työkalupakki tuotenro 5192281


Valikoidut Komatsu-tuotteet

Lippis

Komatsun sinivalkoinen lippis on saatavana sekä isoille että pienille. Se suojaa paahtavalta auringolta ja on helposti säädettävissä oikean kokoiseksi snapback-soljella.

Tuotenro PR02708
Tuotenro PR02712 (lapset)


Kylmälaukku

Toivottavasti voit viettää monia parhaita kesäpäiviä ulkona. Tämä käytännöllinen kylmälaukku pitää juomat ja muut herkut virkistävän viileänä.

Tuotenro PR02259


Kuksa ja lusikkahaarukka

Onko kenttälounaan aika tai oletko lähdössä kesäretkelle? Kahvi maistuu erityisen hyvältä nahkanyörillä varustetusta kuksasta, joka on perinteistä pohjoismaista designia. Ja ruokailuun kauniista pyökkipuusta tehty käytännöllinen lusikkahaarukka.

Kuksa tuotenro PRO2282
Lusikkahaarukka tuotenro PR02283Säilytyslaatikko
Näppärä vanerilaatikko varaosien ja tarvikkeiden säilytykseen esimerkiksi huoltoautossa tai pajalla ja kun on erityisen tärkeää että tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Tuotenro 5289464

  

Takki

Tämä kevyt ja mukava Komatsu-takki on varmasti uusi suosikki. Tyylikkään urheilullisen ja rennon ilmeen ansiosta se sopii yhtä hyvin viihtyisiin iltoihin terassilla kuin koneen ohjaamoon. Takin hihat ja selkämys ovat pehmeää kevyttä materiaalia, kun taas liiviosa on tuulelta suojaavaa kudottua materiaalia.

Miesten tuotenro PR02440-2447
Naisten tuotenro PR02434-2439

 

Kesäkampanja on voimassa kesä-, heinä- ja elokuun 2022 tai niin kauan kuin varastoa riittää. Lisätietoja saat lähimmältä jälleenmyyjältäsi.
Löydät Komatsu-merkkituotteet myös verkkokaupasta osoitteesta komatsuforest.fi/shop


Lue lisää kesäkampanjaesitteestä >>

Toimi näin: Ota yhteyttä lähimpään tai tutuimpaan Komatsu Forestin palvelupisteeseen. Siellä odotellaan jo yhteydenottoasi.
Yhteystiedot-sivulta löydät sinua lähimmän Komatsu Forestin palvelupisteen.