MaxiFleet etähallinta

Tekninen tuki auttaa napin painalluksella

MaxiFleet-sopimus, joka sisältää oikeudet etähallintaan, antaa mahdollisuuden Komatsu-ammattilaisen kytkeytyä etänä koneen automatiikkaan, etsiä vikoja sekä etäohjata konetta. MaxiFleet Avanced Plus-tasolla myös koneyrittäjä voi kytkeytyä koneeseen etäyhteydellä ja tukea kuljettajaa.

Etäohjaus säästää aikaa ja rahaa; säästytään monilta matkoilta koneen luokse ja Komatsu-asiantuntemus on koko ajan käytössä. Etäyhteydellä voidaan antaa koulutusta, etsiä mahdolliset viat ja säätövirheet, tehdä uudet säädöt, vieläpä syöttää automatiikkaan uusia ohjelmia; tämä on nopein tapa tukea, auttaa ja samalla pienentää keskeytykset minimiinsä.

MaxiFleetin konenäkymässä Komatsu-tuki havaitsee hälytykset ja seikat, jotka kertovat toimenpiteiden tarpeesta. Tekninen tuki voi ottaa yrittäjään yhteyttä ja kytkeytyä koneen yhteyteen ongelman selvittämiseksi. Huoltaminen tehostuu, kun se voidaan valmistella etäyhteydellä.

Näin se toimii
Etäyhteys avautuu aina uuteen ikkunaan, sinne voidaan antaa myös istunnon syy. Kytkeytyminen muodostetaan aina turvallisella VPN-yhteydellä. Ennen yhteyden käynnistämistä, tulee kuljettajan hyväksyä istunto. MaxiXT ilmoittaa, kun istunto etäyhteydellä on menossa.