MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

--> Koulutuskysely 2023 -linkki <--

Kuinka tärkeää sinulle olisi tietää aina järkevin reitti puutavaran luo, jolla on pienin vaikutus metsään ja joka kiertää märät alueet? Tai valmistella seuraavan päivän työt kotoa niin, että oikeat tiedot ovat saatavilla työpäivän alussa. Tai antaa huoltoteknikon muodostaa etäyhteys laitteeseesi sinun auttamiseksi?


Digitaalinen MaxiFleet-palvelumme on kattava työkalu, joka helpottaa työpäivääsi – riippumatta siitä, kuuluuko kalustoosi yksi vai sata metsäkonetta. MaxiFleet auttaa sinua seuraamaan koneitasi sekä tekemään yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tietopohjaisia päätöksiä.

Kaiken tämän tekee mahdolliseksi MaxiXT-ohjausjärjestelmämme, joka käsittelee valtavia määriä tietoa koneestasi ja sen tuotannosta. Nämä tiedot analysoidaan sitten MaxiFleetissä, ja tuloksena on useita aputoimintoja, jotka helpottavat työpäivääsi ja auttavat sinua tekemään kannattavia ja kestäviä valintoja.

Mitä MaxiFleet voi tehdä puolestasi?

MaxiFleet work area management

Suunnittele parempien tulosten saavuttamiseksi

Work area management

MaxiFleet avaa uusia ovia työtehtävien valmisteluun ja suunnitteluun sekä hakkuukoneille että kuormatraktoreille. Koska MaxiFleet on pilvipohjainen palvelu, voit suunnitella työsi missä haluat ja käyttää mitä tahansa laitetta, jossa on Internet-yhteys. Voit rekisteröidä henkilöllisyyksiä, tuotteita, alueita, karttoja, GIS-tietoja ja muita tärkeitä tietoja. Tämä varmistaa, että kuljettajalla on oikeat tiedot jo ennen työn aloittamista, ja oikeat tiedot minimoivat myös turhan ajamisen ja virheiden riskin.
MaxiFleet machine information

Kaikki konetiedot samassa paikassa

Machine information

MaxiFleet kerää kalustosi kaikki konetiedot ja tarjoaa jatkuvasti tietoa jokaisesta yksittäisestä koneesta. Näet kunkin koneen käyttöasteen, toimintatilan ja tarkan maantieteellisen sijainnin. Tämä ei vaadi kuljettajalta ylimääräistä työtä, sillä kaikki tiedot kirjataan ja tallennetaan automaattisesti.

Polttoaineenkulutuksen ja tuotannon vertaileminen on helppoa, ja tallennettuja toiminta- ja tuotantotietoja on helppo vertailla, mikä vähentää kuukausittaisten tilien työtaakkaa.
MaxiFleet interaction

Vuorovaikututs, tuki ja koulutus

Interaction

MaxiFleet mahdollistaa monien käytännöllisten toimintojen etäkäytön: tarkista akun tila, tarkkaile ohjaamon lämpötilaa tai käynnistä diesellämmitin. Pääsy etätukeen, jossa Komatsu Forestin asiantuntijat muodostavat yhteyden koneeseesi, tarjoaa lisää mielenrauhaa. Voit jopa antaa teknikon etäohjata konetta, tehdä vianmäärityksen ja päivittää asetukset ja ohjelmistot. Tämä minimoi seisokit ja säästää sekä aikaa että rahaa – eikä vähiten välttämällä kalliita huoltokuluja. Mekaanikot voivat tarjota myös etäkoulutusta.
MaxiFleet worksite collaboration

Jaa tietoa nopeasti ja helposti

Worksite collaboration

MaxiFleet ja MaxiVision tekevät tietojen jakamisesta helppoa. Hakkuukoneen kuljettaja suunnittelee sopivat ajoreitit, pistotiet ja varastopaikat työmaa-olosuhteiden mukaan. Kuormatraktorin kuljettaja näkee tuotannon jokaisella työalueella ja pystyy optimoimaan niiden puukuljetukset turhien kiertoteiden välttämiseksi. Kun puu on toimitettu varastopaikalle, kuljettaja voi merkitä alueen valmiiksi, mikä helpottaa seurantaa. Toiminnot tiettyjen alueiden ja rajojen merkitsemiseen kartalle ja viestien kirjoittamiseen antavat tiimille mahdollisuuden auttaa toisiaan tekemään parempaa työtä. Tiedot on mahdollista jakaa myös muiden tiimien tai yritysten kanssa. Kaikki tiedot päivitetään reaaliajassa.
MaxiFleet work site information

Tehokasta työtä vähäisellä haittavaikutuksella

Worksite information

MaxiFleet ja MaxiVision auttavat sinua työskentelemään tehokkaammin ja vähemmällä vaikutuksella metsään. Saat aluekartat ajantasaisilla tiedoilla. Voit suunnitella kuljetuksen hakkuukoneen sijaintitietojen perusteella, mikä säästää aikaa, dieseliä ja ympäristöä. Saat hyvän yleiskuvan ja luotettavat tuotantotiedot, joiden avulla suunnitelmaa on helppo muokata tarpeen mukaan. MaxiFleetin karttatoimintojen avulla on myös helppo lähettää helppotajuinen loppuraportti, kun alue on valmis.

Which level suits you?

MaxiFleet is built as a subscription with different service levels so you can find the one that suits you and your business.

Base
Basic level where you can access basic information from the machine overview. Our support staff can remotely connect to your machine, and you can remotely control the diesel heater and see the map in real time.
Advanced
In addition to the content of the Base level, you can make comparisons, use data layers on maps, follow key performance indicators and view reports. You can also work with planning and follow-up of your felling object.
Advanced Plus
Here you have access to all the functionality in MaxiFleet. You also get the cloud-based map software MaxiVision, which gives you detailed information about the felling object and allows you to share information with other machines in the area. You can also remotely connect to your machines.Yhteystiedot

Pasi Lääninpää

Tekninen tuki kuormatraktorit

MaxiFleet- ja MaxiVision-tuotteet

020 770 1360

Seppo Kontteli

Seppo Kontteli

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö, metsäyhtiöt ja metsäntutkimus

Komatsu-simulaattorit ja -koulutus

020 770 1356

Kimmo Perälä

Kimmo Perälä

Käyttökoulutus Länsi-Suomi ja Keski-Suomen länsiosat

MaxiFleet ja MaxiVision

020 770 1366

Which level suits you?

MaxiFleet is built as a subscription with different service levels so you can find the one that suits you and your business.

Base
Basic level where you can access basic information from the machine overview. Our support staff can remotely connect to your machine, and you can remotely control the diesel heater and see the map in real time.
Advanced
In addition to the content of the Base level, you can make comparisons, use data layers on maps, follow key performance indicators and view reports. You can also work with planning and follow-up of your felling object.
Advanced Plus
Here you have access to all the functionality in MaxiFleet. You also get the cloud-based map software MaxiVision, which gives you detailed information about the felling object and allows you to share information with other machines in the area. You can also remotely connect to your machines.