MaxiFleet

Älä jätä mitään sattuman varaan

--> Koulutuskysely 2023 -linkki <--

Kuinka tärkeää sinulle olisi tietää aina järkevin reitti puutavaran luo, jolla on pienin vaikutus metsään ja joka kiertää märät alueet? Tai valmistella seuraavan päivän työt kotoa niin, että oikeat tiedot ovat saatavilla työpäivän alussa. Tai antaa huoltoteknikon muodostaa etäyhteys laitteeseesi sinun auttamiseksi?


Digitaalinen MaxiFleet-palvelumme on kattava työkalu, joka helpottaa työpäivääsi – riippumatta siitä, kuuluuko kalustoosi yksi vai sata metsäkonetta. MaxiFleet auttaa sinua seuraamaan koneitasi sekä tekemään yhteistyötä kollegoittesi kanssa ja tietopohjaisia päätöksiä.

Kaiken tämän tekee mahdolliseksi MaxiXT-ohjausjärjestelmämme, joka käsittelee valtavia määriä tietoa koneestasi ja sen tuotannosta. Nämä tiedot analysoidaan sitten MaxiFleetissä, ja tuloksena on useita aputoimintoja, jotka helpottavat työpäivääsi ja auttavat sinua tekemään kannattavia ja kestäviä valintoja.

Mitä MaxiFleet voi tehdä puolestasi?

MaxiFleet Precision mindre

Tarkka paikannus helpottaa työskentelyäsi

Tarkkuuspaikannus

GNSS-satelliittipaikannusteknologian kehityksen ansiosta MaxiFleet voi nyt näyttää koneen sijainnin vain muutaman senttimetrin tarkkuudella, mikä tarjoaa perustan uudelle ja mielenkiintoiselle tarkkuuspaikannukselle MaxiFleetissä.

Tarkkuuspaikannuksessa on useita hyödyllisiä toimintoja, kuten mahdollisuus luoda tarkat digitaaliset aidat työalueen tai suojattujen alueiden rajojen merkitsemiseksi. Runkokoodien visualisointityökalulla on myös helpompi luokitella runkoja ympäristönäkökohtien perusteella.

Lue lisää Precisionista täältä ja lisää runkokoodin visualisoinnista täältä. Tässä videossa Connected-tuotteiden tuotepäällikkö puhuu lisää tarkkuuspaikannuksesta.
MaxiFleet work area management

Suunnittele parempien tulosten saavuttamiseksi

Work area management

MaxiFleet avaa uusia ovia työtehtävien valmisteluun ja suunnitteluun sekä hakkuukoneille että kuormatraktoreille. Koska MaxiFleet on pilvipohjainen palvelu, voit suunnitella työsi missä haluat ja käyttää mitä tahansa laitetta, jossa on Internet-yhteys. Voit rekisteröidä henkilöllisyyksiä, tuotteita, alueita, karttoja, GIS-tietoja ja muita tärkeitä tietoja. Tämä varmistaa, että kuljettajalla on oikeat tiedot jo ennen työn aloittamista, ja oikeat tiedot minimoivat myös turhan ajamisen ja virheiden riskin.
MaxiFleet machine information

Kaikki konetiedot samassa paikassa

Machine information

MaxiFleet kerää kalustosi kaikki konetiedot ja tarjoaa jatkuvasti tietoa jokaisesta yksittäisestä koneesta. Näet kunkin koneen käyttöasteen, toimintatilan ja tarkan maantieteellisen sijainnin. Tämä ei vaadi kuljettajalta ylimääräistä työtä, sillä kaikki tiedot kirjataan ja tallennetaan automaattisesti.

Polttoaineenkulutuksen ja tuotannon vertaileminen on helppoa, ja tallennettuja toiminta- ja tuotantotietoja on helppo vertailla, mikä vähentää kuukausittaisten tilien työtaakkaa.
MaxiFleet interaction

Vuorovaikututs, tuki ja koulutus

Interaction

MaxiFleet mahdollistaa monien käytännöllisten toimintojen etäkäytön: tarkista akun tila, tarkkaile ohjaamon lämpötilaa tai käynnistä diesellämmitin. Pääsy etätukeen, jossa Komatsu Forestin asiantuntijat muodostavat yhteyden koneeseesi, tarjoaa lisää mielenrauhaa. Voit jopa antaa teknikon etäohjata konetta, tehdä vianmäärityksen ja päivittää asetukset ja ohjelmistot. Tämä minimoi seisokit ja säästää sekä aikaa että rahaa – eikä vähiten välttämällä kalliita huoltokuluja. Mekaanikot voivat tarjota myös etäkoulutusta.
MaxiFleet worksite collaboration

Jaa tietoa nopeasti ja helposti

Worksite collaboration

MaxiFleet ja MaxiVision tekevät tietojen jakamisesta helppoa. Hakkuukoneen kuljettaja suunnittelee sopivat ajoreitit, pistotiet ja varastopaikat työmaa-olosuhteiden mukaan. Kuormatraktorin kuljettaja näkee tuotannon jokaisella työalueella ja pystyy optimoimaan niiden puukuljetukset turhien kiertoteiden välttämiseksi. Kun puu on toimitettu varastopaikalle, kuljettaja voi merkitä alueen valmiiksi, mikä helpottaa seurantaa. Toiminnot tiettyjen alueiden ja rajojen merkitsemiseen kartalle ja viestien kirjoittamiseen antavat tiimille mahdollisuuden auttaa toisiaan tekemään parempaa työtä. Tiedot on mahdollista jakaa myös muiden tiimien tai yritysten kanssa. Kaikki tiedot päivitetään reaaliajassa.
MaxiFleet work site information

Tehokasta työtä vähäisellä haittavaikutuksella

Worksite information

MaxiFleet ja MaxiVision auttavat sinua työskentelemään tehokkaammin ja vähemmällä vaikutuksella metsään. Saat aluekartat ajantasaisilla tiedoilla. Voit suunnitella kuljetuksen hakkuukoneen sijaintitietojen perusteella, mikä säästää aikaa, dieseliä ja ympäristöä. Saat hyvän yleiskuvan ja luotettavat tuotantotiedot, joiden avulla suunnitelmaa on helppo muokata tarpeen mukaan. MaxiFleetin karttatoimintojen avulla on myös helppo lähettää helppotajuinen loppuraportti, kun alue on valmis.

Mikä taso sopii sinulle parhaiten?

MaxiFleet on rakennettu eri palvelutasoiksi, jotta voit löytää juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan.

Base
Perustaso, jolla pääset koneen perustietoihin yleiskatsauksesta. Tukihenkilöstömme voi muodostaa etäyhteyden koneeseesi, ja sinä voit etäohjata diesellämmitintä ja nähdä kartan reaaliajassa.
Advanced
Perustason sisällön lisäksi voit tehdä vertailuja, käyttää tietokerroksia kartoissa, seurata keskeisiä suoritusindikaattoreita ja tarkastella raportteja. Voit myös työskennellä hakkuukohteen suunnittelun ja seurannan kanssa. 
Advanced Plus
Täältä pääset käyttämään kaikkia MaxiFleetin toimintoja. Saat myös pilvipohjaisen karttaohjelmiston MaxiVisionin, joka antaa yksityiskohtaista tietoa hakkuukohteesta ja mahdollistaa tiedon jakamisen alueen muiden koneiden kanssa. Voit myös muodostaa etäyhteyden koneisiisi. Yhteystiedot

Pasi Lääninpää

Tekninen tuki kuormatraktorit

MaxiFleet- ja MaxiVision-tuotteet

020 770 1360

Seppo Kontteli

Seppo Kontteli

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö, metsäyhtiöt ja -tutkimus

Komatsu-simulaattorit ja -koulutus

020 770 1356

Kimmo Perälä

Kimmo Perälä

Käyttökoulutus Länsi-Suomi ja Keski-Suomen länsiosat

MaxiFleet ja MaxiVision

020 770 1366

Mikä taso sopii sinulle parhaiten?

MaxiFleet on rakennettu eri palvelutasoiksi, jotta voit löytää juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan.

Base
Perustaso, jolla pääset koneen perustietoihin yleiskatsauksesta. Tukihenkilöstömme voi muodostaa etäyhteyden koneeseesi, ja sinä voit etäohjata diesellämmitintä ja nähdä kartan reaaliajassa.
Advanced
Perustason sisällön lisäksi voit tehdä vertailuja, käyttää tietokerroksia kartoissa, seurata keskeisiä suoritusindikaattoreita ja tarkastella raportteja. Voit myös työskennellä hakkuukohteen suunnittelun ja seurannan kanssa. 
Advanced Plus
Täältä pääset käyttämään kaikkia MaxiFleetin toimintoja. Saat myös pilvipohjaisen karttaohjelmiston MaxiVisionin, joka antaa yksityiskohtaista tietoa hakkuukohteesta ja mahdollistaa tiedon jakamisen alueen muiden koneiden kanssa. Voit myös muodostaa etäyhteyden koneisiisi.