MaxiFleet

Maailman paras konekalustonhallintajärjestelmä. Räätälöity sinulle.

MaxiFleet on ainutlaatuinen verkkopohjainen konekalustonhallintajärjestelmä metsäkoneille. Yhdistämällä edistyksellisen verkko- ja mobiiliteknologian viiden vuosikymmenen metsäosaamiseen MaxiFleet on todellinen tuotantotehokkuuden seuraava askel.

MaxiFleet mahdollistaa kaikkien koneiden paikantamisen, yksittäisten koneiden tilan tarkistamisen, tuotos- ja konetietojen valvonnan, koko konekannan koordinoinnin/optimoinnin ja ennalta ehkäisevät huoltotoimenpiteet. 
Se näyttää täydelliset yhteenvetotiedot älypuhelimessa, tabletissa tai toimistosi tietokoneella. MaxiFleet voidaan kiteyttää näillä tehokkailla toiminnoilla:
Man with a mobile phone checking out MaxiFleet

Kaikkien koneiden täydellinen hallinta

MaxiFleetillä näet aina, missä metsäkoneesi ovat. Tämän jatkuvan yleiskatsauksen ja valvonnan ansiosta voit suunnitella ja optimoida nopeasti ja tehokkaasti kapasiteetin ja resurssit sekä minimoida tehokkaasti luvattoman käytön ja varkauksien riskit. Koko kaluston 24/7-valvonta tuo myös mielenrauhan ja parantaa koneenkuljettajien henkilöturvallisuutta.

Täydellinen tiedonhallinta

MaxiFleetillä voit hakea kaikenlaiset tiedot metsäkoneistasi reaaliajassa Internetin kautta – milloin ja missä tahansa. Sinulla on aina pääsy tärkeiden tunnuslukujen kolmen kuukauden jaksoissa tehtäviin yhteenvetoihin. Tämä helpottaa konekannan seurantaa ja auttaa havaitsemaan, jos jokin kone poikkeaa muista. Järjestelmä tarjoaa tehokkaat työkalut eri koneiden, mallien, hakkuulaitteiden jne. yksityiskohtaisten tietojen analysointiin ja vertailuun. Näiden tietojen avulla on mahdollista luoda optimaalinen koneresurssien 'tiimi' jokaista työkomennusta varten.

Man standing in a Komatsu forwarder

Täydelliset konetiedot

MaxiFleet tarjoaa myös jatkuvan yleiskuvan ja pääsyn reaaliajassa kaikkiin metsäkoneiden ohjaus- ja tietojärjestelmän, MaxiXTin, luomiin konetietoihin. Matkapuhelimeen Internetin kautta tai sähköpostilla tulevat varoitukset ja hälytykset mahdollistavat ennakoivien huoltojen toteutuksen ja estävät näin laajat korjaustyöt ja kalliit seisokit. Sinulla on täysi pääsy kaikkiin arvoihin ja historiatietoihin ajalta, jonka kone on ollut yhdistettynä MaxiFleet-palveluun. Tämä faktoihin perustuvien konetietojen visualisointitapa tarjoaa selkeän vastauksen sille, käytetäänkö kaikkia koneita optimaalisella tavalla.

MaxiFleet - Systematic advantages

Systemaattiset edut

Komatsu Forestin ohjaus- ja tietojärjestelmä MaxiXT on avain MaxiFleetin kaikkiin etuihin. Periaatteessa voit hakea ja käsitellä haluamiasi tietoja MaxiXTin laajasta tietomäärästä muutamalla MaxiFleetin painikkeen painalluksella: Näytölle saadaan kaikki koneen KPI-luvut, konetunnus, sijainti, konetunnit, tuottavuuden KPI-luvut, käytettävyys, polttoaineenkulutus, hälytykset, varoitukset, korjaukset jne. Ne kaikki on värikoodattu havaitsemisen ja vertailun helpottamiseksi ja tiedot voidaan viedä PDF- tai XML-tiedostoon. Tehokas raporttitoiminto valitsee ja analysoi koneiden halutut tiedot käden käänteessä. Tietoja voidaan myös suodattaa ja valita halutulla tavalla – mukaan lukien alku- ja loppupäivä – ja luoda niistä erilaisia raportteja. Haluttaessa on luonnollisesti mahdollista päästä kaikkiin alkuperäisiin tuotostiedostoihin: Valitse vain päivämääräalue ja lataa tiedostot. Kaiken tämän lisäksi on mahdollista luoda käyttöoikeustasot eri käyttäjille ja rooleille. Siksi MaxiFleetiä voidaan käyttää koko organisaatiossa kuljettajasta ja mekaanikosta yrityksen yleisemmälle tasolle.

MaxiFleet verkkopohjainen käyttö

Verkkopohjainen käyttö

Koska MaxiFleet-palvelu on verkkopohjainen, se on aina päivitetty ja käytettävissä Internetiin-yhdistetyssä tietokoneessa, tabletissa tai älypuhelimessa. Käyttöliittymä mukautuu automaattisesti käytettävän laitteen mukaan. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja MaxiFleetin koko teho on käytössäsi.
 
Ota yhteyttä!
Pasi Lääninpää, puh. 020 770 1360

Yhteystiedot

Pasi Lääninpää

Tekninen tuki kuormatraktorit

MaxiFleet- ja MaxiVision-tuotteet

020 770 1360

Seppo Kontteli

Seppo Kontteli

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö, metsäyhtiöt ja metsäntutkimus

Komatsu-simulaattorit ja -koulutus

020 770 1356

Kimmo Perälä

Kimmo Perälä

Käyttökoulutus Länsi-Suomi ja Keski-Suomen länsiosat, MaxiFleet ja MaxiVision

020 770 1366