ProAct 2.0

Ennakoivan kannattavuuden ja mielenrauhan palvelumalli

ProAct 2.0 tekee metsäkoneesi omistamisesta helpompaa, turvallisempaa ja kannattavampaa. Kaikki kiintein ja edullisin kuluin kyseisen koneen käyttötuntien mukaan. Se avulla saat sijoituksesi helposti takaisin (ja se on hyvä uutinen myös yöuniesi kannalta, koska sinulla on vähemmän huolehdittavaa). Tämä on todella uuden sukupolven palvelumalli. Seuraavassa kerromme miksi:

ProAct 2.0:n neljä kulmakiveä

ProAct inspection

1. Tarkastus

ProAct 2.0:n ensimmäinen kulmakivi on suunnitellut tarkastukset, joiden avulla konetta valvotaan määräaikaishuoltojen välillä. Tämä mahdollistaa huoltotarpeiden ennakoinnin, seisokkien minimoinnin ja käytettävyyden maksimoinnin.

2. Kunnossapito

Toisen kulmakiven muodostavat määräaikaishuollot, jotka rajoittavat tehokkaasti tuotantohävikkiä. Tämä osa sisältää myös räätälöidyt kenttävarastot ennaltaehkäisevän kunnossapidon optimoimiseksi.
Woman and man working with machine training

3. Koulutus

Kolmas ProAct 2.0 -kulmakivi on yrityksesi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan räätälöity työharjoittelu. Tärkeitä apuvälineitä ovat simulaattorikoulutus ja MaxiFleetin luomat tuotostiedot.

4. Seuranta

Neljännen kulmakiven muodostavat säännölliset seurannat. MaxiFleetin ansiosta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Raporttityökalulla on helppo hakea tarvittavat koneeseen liittyvät tiedot – polttoaineenkulutus, seisokit ja paljon muuta.
ProAct 2.0 on saatavana vain tietyillä markkina-alueilla.