Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja vahvaa näyttöä myynnin johtamisesta. Talouden tunnusluvut ja budjetointi ovat sinulla hallussa ja suhtaudut markkinointiin kunnianhimoisesti halliten nykyaikaiset markkinoinnin välineet. Päämiesyhteydet Uumajan tehtaalle ovat oleellinen osa tehtävääsi viestiessäsi markkinasta, konemalleista, tuotetarpeista ja toimituksista, joten edellytämme vahvaa englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Lisäksi kokemus metsätaloudesta ja/tai metsäkoneiden toimintaperiaatteesta nopeuttaa tehtävän haltuunottoa, mutta ei ole välttämätöntä.
Suunniteltu aloitus tehtävässä on elokuun 2021 alussa tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle tehtävään kattavan perehdytyksen eläköityvän edeltäjäsi toimesta, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, ajantasaiset työkalut sekä koko tiimin tuen. Komatsu Forest Oy:n tuotteet ovat alan huippuja ja tunnettuja asiakaskunnassa. Johtoryhmän jäsenenä tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla vahvasti mukana päätöksenteossa ja toiminnan kehittämisessä.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta 28.3.2021 mennessä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalolta Pirita Haapaselta, puh. 010 230 6532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


KomatsuForest on yksi maailman suurimmista metsäkoneiden valmistajista. Sillä on jälleenmyyntiverkoston ja omien myyntiyhtiöiden kautta edustusta kuudella mantereella. Komatsu Forestin pääkonttori ja metsäkonetehdas ovat Ruotsin Uumajassa, toinen tehtaista sijaitsee Yhdysvalloissa. Komatsu Forest Oy myy Komatsu-metsäkoneet Suomen ja Baltian markkinoilla ja huolehtii niiden varaosa- ja huoltotoiminnoista oman henkilökunnan ja sopimushuoltoverkoston tuella. Komatsu Forest Oy:ssä asiakkaiden ja oman organisaation tukena toimii teknisissä kysymyksissä huippuammattilaisten muodostama asiantuntijatiimi, joka omalla toiminnallaan on takaamassa Komatsu-koneiden korkeaa tuottavuutta.