Komatsu 845

Yleiskuormatraktori harvennukseen ja kevyempään päätehakkuuseen

Komatsu 845

Komatsu 845 on 12 tonnin yleiskone, jonka tuottavuutta harvennuksilla ja pehmeillä mailla voidaan parantaa useilla varustelun vaihtoehdoilla. Kaikkein järeimmin varusteltuna siitä tulee kilpailukykyinen päätehakkuun kuormatraktori.

Ominaisuudet

Uudistettu muotoilu

Uudesta, enemmän tilaa vaativasta moottoreiden varustelusta huolimatta koneiden muotoilut ovat tutun tyylikkäitä säilyttäen näkyvyyden koneista sekä sen vuoksi myös koneiden hallinnan hyvänä.

Enemmän tehoa tuottavuuteen

Yksi suurimmista uutuuksista on päivitetyt moottorit, jotka täyttävät uusimman päästölainsäädännön vaatimukset (Stage V). Se tuo monia etuja, kuten uuden AdBlue-järjestelmän, uuden pakokaasukäsittelyjärjestelmän sekä hydrauliset venttiilinnostimet.

Kätevä kuormain

Kuormaimen rakenne on ainutlaatuinen ja se on 100 % optimoitu Komatsu-kuormatraktoriin. Koneen, kuormaimen, hydrauliikan ja kouran hyvin yhteen sovitettu yhdistelmä tarjoaa erittäin tuottavan ja toimintavarman kuormatraktorin. Kuormaimessa on erittäin vähän ulkonevia osia, esim. teleskooppipuomissa, mikä auttaa suojaamaan harvennuksessa pystyyn jätettäviä puita. Niissä on myös ProTec-nivelellä suojattu letkunveto, mikä vähentää letkujen takertumis- ja rikkoutumisvaaraa.

Tilava ja monipuolinen kuormatila

Komatsu 845:n kuormatilaa voidaan mukauttaa useisiin erilaisiin hakkuuolosuhteisiin. FlexGate on patentoitu puutavaraverkkokonseptimme, joka tarvittessa joustaa useaan suuntaan ja näkyvyys sen läpi on erittäin hyvä rimojen rakenteen ja suunnan ansiosta. FlexBunk-järjestelmä, varustettuna levikkeillä ja hydraulisilla karikoilla, on kehitetty kuormatilan optimoimiseksi. Levikkeet mahdollistavat suuremman kuormatilan päätehakkuulla, mutta voit myös nopeasti palauttaa sen kapeaksi harvennuskoneeksi.

Komatsu 845 pystyy myös käsittelemään eri puutavaralajit samassa kuormassa ja nyt siihen on mahdollista valita vakioversiota suurempi kuormain.

Erinomainen näkyvyys

Harvennuksessa on tärkeää, että kuljettajalla on hyvä yleiskuva sekä ympäröivästä metsästä että koneen sijainnista suhteessa kuhunkin yksittäiseen puuhun. Siksi näkyvyys Komatsu 845 -kuormatraktorissa on muiden Komatsu-kuormatraktorien tapaan erinomainen kaikkiin suuntiin, ja kuljettajana voit olla varma siitä, etteivät jäljelle jäävät puut vahingoitu. Hyvä näkyvyys on itse asiassa myös edellytys sille, että voit ajaa tehokkaasti. Kun sinulla on hyvä yleiskuva ympäristöstä, pystyt pitämään vauhtia yllä ympäristöä vahingoittamatta.

Tekniset tiedot

845-2021

Mittatiedot

A Leveys

600/55x26,5 renkailla: 2 620 mm

B Pituus

9 380 mm (lyhimmällä takarungolla)

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 900 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

2 900 mm

E Kuljetuskorkeus

3 880 mm / 3 840 mm 105F kuormaimen kallistuksella (mukaan lukien letkut ja renkaiden kokoonpainuminen)

G Maavara, runkonivelen kohdalla

660 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

16 950 kg

Perustiedot

AGCO Power. 4-syl. turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU Stage V.

Iskutilavuus

4,9 l

Teho

140 kW / 1 900 rpm

Vääntömomentti

800 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

145 l

Bruttokuorma

12 000 kg

Kuormapinta-ala

3,5 - 4,8 m²

Kuormain

Komatsu 105F, Komatsu 130F

Ulottuma

105F: 7,7 m / 9,5 m / 10 m, 130F: 8 m / 10 m

Nostomomentti, brutto

105F: 103 kNm, 130F: 127 kNm

Kääntömomentti, brutto

28,7 kNm

Rotaattori

G121/GT151

Koura

Komatsu G28

Tuotto

280 l/min / 2 000 rpm

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 140 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0 - n. 25 km/h

Vetovoima

172 kN

Perustiedot

Vakio- ja lisävarusteet ovat markkinakohtaisia ja vaihtelevat maiden välillä. Tiedoissa kuvataan mahdollisia varusteita; niissä ei kerrota, mitkä ovat vakiovarusteita ja mitkä lisävarusteita. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta

Kayttäjäkokemuksia

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.