Komatsu 901

Sarjan pienin yleiskone

Komatsu 901

Komatsu 901 on tuoteohjelman pienin yleiskone joka edustaa seuraavan sukupolven hakkuukonetekniikkaa, sen ympäristö-, ergonomia- ja tuottavuustasoja. Selitys löytyy niin yksityiskohdista kuin kokonaisuuksista.

Ominaisuudet

Olet valinnut inaktivoida upotetut evästeet. Aktivoi heidät käyttämään tätä toimintoa aiotulla tavalla.

Käänteentekevä 3-pumpun hydrauliikka

901:n kasvanut kapasiteetti johtuu suurelta osaltaan uudesta 3PS -hydraulijärjestelmästä, joka on jaettu kahteen piiriin ja erillisiin painetasoihin. Järjestelmän tehontarve on ohjattu yhteen dieselmoottorin kapasiteetin kanssa. Hydrauliikan tuotto on kokoluokan suurin 400 l/min. Ainutlaatuinen paineen ja virtauksen optimointi tekee mahdolliseksi työskennellä aikaisempaa nopeammin kadottamatta voimaa hydrauliikasta. On mahdollista käyttää samanaikaisesti nosturin liikkeitä ja hakkuulaitteen toimintoja sekä vielä siirtää konetta polttoaineen kulutuksen pysyessä maltillisena.

Iso mutta tilava ohjaamo

Uuden tilavan ohjaamon ratkaisut perustuvat koeteltuun, ergonomiseen ohjaamokonseptiin, joka tarjoaa hiljaisen ja ylellisen työmiljöön sisustukseltaan ja säilytystiloiltaan.

Nosturin sijoitus ja työalue

Nosturin sijoituksen ja ison työalueen ansiosta Komatsu 901 luo ainutlaatuiset edellytykset suurelle tuotantokapasiteetille. Konsepti on hyväksi havaittu ja rakenteeltaan yksinkertainen, mikä varmistaa markkinoiden johtavan näkyvyyden ja suorituskyvyn. Ohjaamon kallistussylinterien ja taka-akseliin asennettujen vakautussylinterien välinen yhteys takaa maailmanluokan vakauden. Kun tähän lisätään 360 astetta kääntyvä ohjaamo, tuloksena on isompi työalue, enemmän puutavaraa samalta paikalta ja tehokkaampi lähikuljetus.

Yksinkertaistettu ylläpito ja huolto

Huollot ja kunnossapito on helppo ja joustava suorittaa. Kaikki päivittäiset huollot tehdään maasta helppopääsyisten huoltoluukkujen kautta ja öljynmittatikut ovat nopeasti käsillä. Konepeitto toimii sähköllä ja suodattimet on sijoitettu strategisesti samaan paikkaan helposti heti konepeiton alle. Päivittäisessä koneen teknisessä ylläpidossa on ajateltu kuljettajan ajankäyttöä.

Parannetut maasto-ominaisuudet

Koneiden maasto-ominaisuuksia on parannettu esimerkiksi korkeammalla maavaralla sekä paremmalla veto- ja ohjausvoimalla.

Tekniset tiedot

901-2020

Mittatiedot

A Leveys

600/45x24,5 renkailla: 2 620 mm

B Pituus

7 235 mm

C Pituus etuakselista keskiniveleen

1 850 mm

D Pituus keskinivelestä taka-akseliin

1 700 mm

E Kuljetuskorkeus

3820 mm (12'6") to top of roof, straight cab. 3780 mm (12'5") backwards tilted cab with tilted light ramp. Both measurements with tire compression.

F Maavara, runkonivelen kohdalla

635 mm

Huomautuksia

Mainitut mitat ovat nimellisiä ja voivat hieman vaihdella riippuen tuotantotoleransseista ja varustevalinnasta.

Paino alkaen

17 600 kg

Perustiedot

AGCO POWER, 6-sylinterinen turbodieselmoottori välijäähdyttimellä. EU stage V.

Iskutilavuus

6,6 litraa

Teho

170 kW DIN / 1 900 rpm

Vääntömomentti

950 Nm / 1 500 rpm

Polttoainesäiliö

370 litraa

Malli ja ulottuma

200H: 10 m tai 11 m

Nostomomentti, brutto

198 kNm

Vääntömomentti, brutto

43 kNm

Suositellut hakkuulaitteet

S82, S92, C93

Tuotto

400 l/min / 1 600 rpm

Järjestelmäpaine

280 bar

Jännite

24 V

Akkukapasiteetti

2 x 180 Ah

Laturit

2 x 100 A

Ajonopeus

0-24 km/h

Vetovoima

164 kN

Perustiedot

Erittelyissä kuvataan mahdolliset varusteet, ei sitä, mitkä ovat vakio- tai lisävarusteita. Vakio- ja lisävarusteet vaihtelevat maittain. Myyjälläsi on ajantasainen luettelo sisältyvistä varusteista. Painot perustuvat peruserittelyssä ilmoitettuun varustukseen. Pidätämme oikeuden teknisten tietojen tai rakenteiden muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.