Mukava

Ergonominen ja mukava työympäristö

The Driver’s Environment

Erinomainen kuljettajan työmiljöö, ihminen kaiken keskipisteessä

Ohjaamo on tilava ja siinä on hyvät jalkatilat sekä runsaasti säilytystilaa. Tilantuntu on ohjaamossa todellinen. Isojen lasipintojen ansiosta näkyvyys on loistava sekä ylös, alas että sivuille, ja siksi kuormaimen käyttö on vaivatonta. Ohjaamon äänitaso on alhainen ja kuljettajan istuin ylivoimaisen mukava, joten työympäristö on vertaansa vailla. Luonnollisesti Comfort Ride on saatavana lisävarusteena.


The modern workplace

Moderni työpaikka

MaxiXplorerin avulla on mahdollista säätää koneen ja nosturin toiminnot sekä hallita muita tarvittavia toimintoja. MaxiXploreria on kehitetty käyttäjien tarpeiden mukaisesti: moderni, Windows-pohjainen graafinen käyttöliittymä ja yksinkertainen valikkorakenne tekee MaxiXplorerin helpoksi sekä oppia että käyttää. Maxixplorerissa on huomioitu myös tulevaisuuden tarpeet. MaxiXplorer on erittäin helppokäyttöinen ja joustava apuväline kuljettajalle päivittäisessä työssä.Cab suspension done right

Hydraulinen ohjaamon tärinän ja heilahduksen vaimennusjärjestelmä

Kuljettajan altistuminen tärinän ja heilunnan aiheuttamille terveysriskeille on ollut kauan tunnettu tosiasia. Kuormatraktorin liikkuessa syntyvän sivuttaisheilunnan kuljettajalle aiheuttaman kuormituksen hillitsemiseen tarvitaan aktiivisesti ohjattua vaimennusta. Komatsu Forest on pitkän ja perusteellisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena tuonut markkinoille ratkaisun ohjaamoon siirtyvän tärinän ja heilunnan radikaaliksi vaimentamiseksi. Kun kokeilet tunnet eron.