Komatsu-kuormatraktorit

Moving Forward

Komatsu Forest uudisti kuormatraktoreiden tuoteohjelmansa. Kapasiteettiluokkia on kaikkiaan viisi, jakautuma 11- 20 tonnia. Tiukkaa kilpailua urakoinnissa kuvaa se, että suurimmat valmistusvolyymit keskittyvät yli 14 tonnin koneisiin. Suomen markkinoita ajatellen uusi tuoteohjelma toi mukanaan yleiskoneisiin selvän porrastuksen: 12, 14 ja 16 tonnia.

Komatsu 875 with a great reach

Tuottava

Edelleen nyt ja tästä muutama vuosi eteenpäin kuormakoneiden paremmuutta mitataan varastopaikalla pinon kasvamisen nopeutena. Nykyisessä kuormatraktorissa pitää siis olla hallitsevina ne ominaisuudet, jotka vaikuttavat sen kykyyn tuoda maksimikuormia tien varteen tehokkaasti ja ilman viivytyksiä. Tämä pätee jokaisessa kokoluokassa: paljon ja nopeasti.
Komatsu 855 engine

Huollon helppous

Helpompi päästä käsiksi huoltokohteisiin: suodattimiin polttoaineen tankkaukseen ja vaikkapa moottorin venttiilin säätöihin. Tarkistusten tekeminen ei edellytä peittojen avaamista, tarkistuskohteet on kerätty ryhmiin.
View from inside the cab, steering

Käyttäjäystävällinen

Suunnittelussa on otettu huomioon jokapäiväiset huollon ja kunnossapidon tehtävät, jotka on helppo ja joustava suorittaa. MaxiXplorer -ohjausjärjestelmä tehostaa koneen toimintaa kauttaaltaan aina tarkemmasta ja tehokkaammasta koneenohjauksesta markkinoiden johtavaan käytön- ja tuotannonseurantaan.
Komatsu 855 Comfort Ride

Mukava

Komatsun työympäristö on vertaansa vailla. Tilantuntu on ohjaamossa todellinen. Isojen lasipintojen ansiosta näkyvyys on loistava. MaxiXplorerin avulla on mahdollista säätää koneen toimintoja käyttäjien tarpeiden mukaisesti: moderni, Windows-pohjainen graafinen käyttöliittymä ja yksinkertainen valikkorakenne tekee MaxiXplorerin helpoksi sekä oppia että käyttää. Luonnollisesti Comfort Ride on saatavana lisävarusteena.
Komatsu 855 with full load

Laatu

Komatsun kuormatratktori ei tee kompromisseja. Se yhdistää parhaita ominaisuuksia, joista optimaalinen kuormatraktori muodostuu. Tuloksena vahva ja kestävä kone, jossa on tehokas kuormain ja suuri kuormakapasiteetti. Alusta, akselit ja kuormain ovat kestäviä ja reilusti mitoitettuja, ja keskinivel on nykyisin valettu.