Komatsu Forest Oy:n yhteistyökumppanit Metsäurakointi Piirainen Oy ja Metsänhoitoyhdistys Sotkamo ovat löytäneet erinomaisen näytöspaikan Komatsun uutuuksille: kahdeksanpyöräiselle 901XC-hakkuukoneelle ja 875 SmartFlow/LoadFlex -kuormatraktorille sekä muille esiteltäville ratkaisuille.

Sotkamon 901XC-näytöstyömaan opaskarttaPaikka on Vuokatissa Nurmestie 15:n kohdalla. Työmaan välittömässä läheisyydessä on jonkin verran parkkipaikkoja, mutta järjestäjät suosittelevat ajamaan autot Vuokatinhovin pihalle, jonne pääsee valtatie 76:n kautta. Sieltä on n. 500 m:n kävely työmaalle. Kohde on 500 m3:n männikkö, jota käsitellään sekä pääte- että harvennushakkuulla. Vieraille tarjotaan lämmintä ruokaa ja juomaa. Näytöksiä ajetaan perjantaina 12.00-16.00 ja lauantaina 10.00-14.00.

Tässä on Sotkamon työnäytösalueen opaskartta.

Komatsu 875

Työmaalla

Komatsu 901XC/C93 on näytöksen ykköskone, se ajaa useita näytöksiä molempina päivinä. Koneen omistaa sotkamolainen Metsäurakointi Piirainen Oy.

SmartFlow-hydrauliikkaa esitellään Komatsu 875 -kuormatraktorissa, jossa on LoadFlex-kuormatila.

Savotan toisena kuormatraktorina on Comfort Ride -ohjaamolla varusteltu Komatsu 855 -kuormatraktori.

Komatsu 855 -kuormatraktori

Teltoilla

Komatsu Forest Oy lähtee Sotkamoon isolla joukolla, tarkkaa tietoa on tarjolla mm. WoodForce-aikaan siirtymisestä, MaxiFleet-palvelusta ja mittauksen tarkkuusloikasta. Uuden 901XC-koneen omistaja Asko Piirainen on paikalla ja valottaa syitä yrityksensä tuoreimpaan investointiin ja kertoo lähitulevaisuuden puunkorjuun näkymistä.

Komatsu Forest Oy yhteistyökumppaneineen toivottaa kaikki tervetulleiksi Sotkamoon!

Lataa kutsu: Komatsu Forest Oy kutsuu Sotkamoon (PDF, 700 Kt)